Vakantie is in zicht! Het kriebelt om naar het buitenland te gaan!

18 juli 2021

Zomervakantie! Over een paar weekjes is het weer zover, dit jaar wederom weer lastig om te bepalen of we wel of niet op vakantie gaan. Ik denk dat we echt niet de enige zijn die moeite hebben met het nemen van dit besluit, gezien de hele corona situatie waarin we afgelopen jaar geleefd hebben en die nog steeds veel van onze dagelijkse dingen bepaald.

LEES OOK: WAT KAN IK DOEN IN DE ZOMERVAKANTIE MET DE KINDEREN >>

Vakantie vorig jaar

Vorig jaar hebben wij besloten onze toen al geboekte vakantie naar Frankrijk toch door te laten gaan en om heel eerlijk te zijn was dit echt heerlijk! Waar toen in Nederland al overal rekening gehouden moest worden met tijdsblokken om ergens te kunnen zwemmen etc was dit daar helemaal niet van toepassing en genoten we volop zonder al te veel met corona bezig te hoeven zijn.

Dit jaar leek het er heel anders uit te gaan zien, met name de mondkapjes plicht die overal doorgevoerd werd en het beperkt aantal mensen wat per ruimte binnen mocht. Gelukkig zien we dat dat nu allemaal al vrijgegeven word waardoor we weer enigszins een normaal leven kunnen lijden. Omdat dit de laatste weken pas versoepeld is en de meeste mensen vaak al vroeg een vakantie boeken, zag je dat veel mensen dit jaar een camping in eigen land boekten.

Geen vakantie in Nederland voor ons!

Bij mijn man en mij kriebelt een Nederlandse vakantie totaal niet! Ja leuk voor een weekendje maar zeker niet voor twee weken. Wij besloten om dan ook niets vooruit te boeken maar af te wachten wat de zomer voor ons in petto zou hebben. We hoopten er stiekem al een beetje op om toch naar het buitenland te kunnen gaan en wat ben ik blij dat we al die tijd gewacht hebben met boeken.

Vakantie in Frankrijk met de kids

Drie weken geleden hebben wij besloten om toch weer lekker naar Frankrijk te gaan reizen. We hadden in de afgelopen maanden al een paar keer gekeken waar we graag naar toe zouden willen en toen bekend werd dat reizen weer mogelijk zou zijn hebben we meteen geboekt. Zo blij dat we ons geduld hebben kunnen bewaren en nu weer iets fijns hebben om naar uit te kijken. Wij gaan zoals de afgelopen 3 jaar weer naar een geweldige Capfun Camping, waar ik eerder al eens over geschreven heb. Fantastische kindercampings door Frankrijk, Belgie, Spanje en nu zelfs ook door Nederland.

Durven jullie al op vakantie naar het buitenland te gaan?

Liefs Kim

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

bonte wever kinderhotel

Kids er op uit! – Bonte Wever in Assen

Een nachtje of een paar nachtjes lekker weg, wie houdt er niet van? Met kerst kozen wij er afgelopen jaar...
vakantie met kids

Eerste keer vakantie met een dreumes; food problems..

Oh wat kun je uitkijken naar zo’n vakantie met zon, zee, all-in en een ruim 1,5 jarige dreumes. Alles kan...
original_2018-04-14-beekse-bergen-safari-resort0638-bewerkt_-_copy-5b8fecf0baaf3

De leukste kindercampings.

De zomervakantie staat weer bijna voor de deur en dat betekent dat veel mensen weer op vakantie gaan. Frankrijk, Spanje...