Met de online magazines Boyslabel en Girlslabel zijn wij een inspiratiebron voor ouders met jongens en meisjes van 2 -16 jaar. Hier vind je de laatste trends en leukste producten omtrent kindermode, speelgoed, kinderkamers, lifestyle en uittips. Met ons magazine Babylabel richten wij ons op zwangeren, ouders met baby’s en kleine kinderen. Door deze unieke labels weten wij altijd de juiste doelgroep te bereiken. Ben jij een schrijftalent en wil je graag bloggen? Kom voor ons bloggen op onze blogsite Girlslabel. Op dit moment hebben wij diverse vacatures bloggers gezocht voor de online mamablogs Boyslabel, Girlslabel en Babylabel.

Bloggers gezocht voor Girlslabel

Ben jij zwanger of heb jij kinderen in de leeftijd van 0 tot 16 jaar en wil jij graag jouw ervaringen delen met de bezoekers en volgers van Boyslabel, Girlslabel en/of Babylabel? Meld je dan nu aan om een van onze bloggers te worden!

Op dit moment zijn wij op zoek naar Mama bloggers!

Als Mama blogger van een van onze labels krijg jij de mogelijkheid om:

De functie van mamablogger is op vrijwillige basis, wel mag je alle producten voor reviews houden.

Interesse? Stuur een mailtje naar marketing@label4kids-pr.com met jouw motivatie, een proefblog en foto’s van jezelf en/of je kleintje(s). Laat ook weten welke leeftijd je kindjes hebben en over welke onderwerpen met betrekking tot het ouderschap je graag wilt bloggen. Wellicht is jouw eerste blog binnenkort te lezen op een van onze sites! Heb jij zelf nog andere tips, ideeën of vragen? Mail me! 

Liefs Kim

Maak ook kennis met de mama bloggers voor Boyslabel >>

Maak ook kennis met de mama bloggers voor Babylabel >>