Het online magazine Girlslabel wordt gemaakt voor en door moeders. Met iedere dag een flinke dosis herkenbare mamablogs. Dagelijks bloggen diverse meisjesmama’s over hun belevenissen met hun dochters, onze mama bloggers voor Girlslabel. Zij delen graag hun leukste en zeker ook minder leuke ervaringen met ons.

Alles omtrent opvoeding, levenswijze, herinneringen, dagelijkse belevenissen, emoties en veel meer. Door deze blogs krijgen wij een kijkje in hun leven. Je leest ze met plezier, met een lach of ook wel eens een traan. Meestal is het een feest van herkenning. Vind je ze ook leuk? Laat het ons en iedereen weten.

Wil jij ook voor ons bloggen? Bekijk onze blogger vacatures >>

Maak kennis met de mama bloggers van Girlslabel

Hi ik ben Kim, ik ben sinds Juni 2022 de nieuwe eigenaresse van Boyslabel, Girlslabel en Babylabel. Al vanaf 2017 ben ik zelf één van de bloggers bij Baby- en Girlslabel geweest en deze overname was dan ook een kans die ik niet voorbij kon laten gaan. Met veel passie en creativiteit ga ik deze sites voortzetten.

Ik ben al meer als de helft van mijn leven met mijn liefde Sander samen en ben Moeder van 3 meiden Fay, Jez en Vie die inmiddels allemaal op school zitten dus, toevallig bleef er wat extra me-time over. Naast dit nieuwe avontuur heb ik een eigen kapsalon (aan huis) waar ik 24 uur per week op ander creatieve manier bezig ben. Zoals je leest ben ik een bezig bijtje en is de hooi op mijn vork niet snel te veel…. Wil je meer van mij en mijn gezin zien, kijk dan op >>> @fay_jez_vie

Lees mijn blogs hier >>> Kim

Hoi ik ben Daisy en mama van drie kinderen, of eigenlijk 4 zoals mijn man Dave zichzelf vaak benoemt . Onze oudste dochter Jamilya is een echte tiener, de middelste dochter Cailyn een echte ’tweener’ en onze jongste zoon Damon is de benjamin die zich nog goed laat verwennen door de rest. Naast de kids hebben we ook nog de 2 jarige Golden Retriever Ivy en ze is de liefste knuffelaar die er bestaat.

Ik ben 24 uur werkzaam als IT Technologist. Ik hou van alles wat met data, informatie en technologie te maken heeft, zo ook social media en bloggen. Combineer dat met mijn andere passie fashion en de nieuwste trend en zo ben ik samen een paar jaar geleden met mijn kids twee Instagram accounts begonnen om te ‘influencen’.

For kidsfashion >>> Cailyn & Damon
For teenfashion >>> Jamilya

Lees hier al mijn blogs >>> DAISY

Hi, ik ben Laura. Samen met mijn vriend en onze kinderen Xem (2017) en Sofie (2019) wonen wij in Overijssel. Om het weekend en in een deel van de vakanties woont mijn bonus-puberdochter Lieke (2007) ook gezellig bij ons. Xem is een ondeugende grapjas vol fantasie en Sofie weet erg goed wat ze wel en niet wil. Stil is het bij ons thuis dus zelden. Scheelt dat ik daar ook helemaal niet van hou. In mijn dagelijkse leven werk ik fulltime als redacteur bij een overheidsbedrijf. Daarnaast vind ik bijna alles leuk. Het resultaat daarvan is dat ik train voor hardloopwedstrijden, er vaak op uit trek met mijn kids, cursussen volg, verre reizen plan, aan fotografie doen, regelmatig met vriendinnen weg ga en mijn vriend af en toe ook nog wat aandacht geef. Daarnaast schrijf ik blogs. Want schrijven, daar hou ik óók enorm van.

Lees mijn blogs hier >>> Laura

Een blogging en pinning multitasking mom, dat ben ik, Anne Zondag. Ik woon in het midden van het land met man en drie kinderen. Emily is onze tiener. Kinderkleding is het leukste wat er is, en ik stel nog steeds graag outfits voor haar samen. We maken en mooie mix tussen de bekende kinderen kledingmerken en de highstreet. Wij hebben ook 2 jongens, Max en Beau. Totaal verschillend van karakter en kledingstijl. Zelf hou ik er ook van om er leuk uit te zien, en deel graag leuke outfits, want ook al ben je moeder, voor jezelf zorgen hoort er ook bij!

Je kan mij volgen op Instagram >>> Annezondag voor heel veel inspiratie op het gebied van mode, koken en diy!

Lees hier al mijn blogs >>> Anne

Mama bloggers, instagram influencers …

Ben jij ook mama van dochters, een echte meisjesmama net als deze mama bloggers? Maak jij ook  leuke, spannende, avontuurlijke of ontroerende avonturen mee met jouw dochter(s). Wil jij dit met ons en anderen delen? Join our Team! Leuk als jij voor Girlslabel gaat bloggen. Ben jij actief op Instagram en een echte Instagram Influencer? Dan kun jij je ook aansluiten bij ons team.

Voor vragen en meer info stuur een mailtje naar marketing@label4kids-pr.com

Maak ook kennis met de mamabloggers voor Boyslabel >>

Maak ook kennis met de mamabloggers voor Babylabel >>

 

Mama bloggers Girlslabel