Cadeau meisje 6 jaar: Leuke tips voor een jarige job

3 november 2020

Als ik ergens in thuis ben, inmiddels, dan is het in de wondere wereld van meisjesspeelgoed en dan met name voor meisjes vanaf 6 jaar. De televisiereclames en speelgoedadvertenties zijn niet te missen en de vele kreten verraden wat er op de wishlist komt en wat zeker niet. Een cadeau meisje 6 jaar is geen enkel probleem voor mij, want mijn dochter laat mij dagelijks weten wat zij het leukst vindt om te krijgen voor haar zesde verjaardag! We hebben een heleboel leuke meisjes cadeau en tips voor je verzameld op deze pagina. En neem ook een kijkje op de site Kleertjes.com (jazeker, zij hebben ook super tof speelgoed) voor veel meer toffe cadeaus voor een meisje van 6 jaar.

Waar worden meisjes van 6 jaar blij van? Bekijk deze cadeau lijst maar eens. 

Speelgoed cadeau meisje van 6 jaar

cadeautjes meisjes, cadeau meisje 6 jaar, trendy speelgoed, meisjesspeelgoed, meisjescadeautjes, speelgoed meisjes 6 jaar, meisjesspeelgoedblog

Barbie Eenhoorn

LOL Surprise make up

Verkleedset unicorn

Playmobil My House

Step

Paarden kwartet

Perfect Pets #huisdier

Letters leren en armbandjes maken

Geheim dagboek van VTech

My Little Pony modeshow speelset

Wat staat er verder op het verlanglijstje van een meisje van 6 jaar?

Natuurlijk verschilt het per kind wat iemand het allerleukste vindt om mee te spelen, maar over het algemeen genomen hebben de meeste meisjes wel een of twee popen waarover zij moedertje kunnen spelen.

Staat het bovenstaande speelgoed op alle verlanglijstjes van alle meisjes van 6 jaar oud? Misschien een paar items, maar hopelijk geeft het je wat inspiratie bij het vinden van een cadeau voor een meisje van 6 jaar oud. Op de verlanglijstjes van mijn dochter staan nog veel meer speelgoed cadeaus hoor 🙂 Zo wi ze ook nog heel graag een VTECH vlogcamera en een step. Tja, er moet wel wat te wensen overblijven natuurlijk!

cadeau meisje 6 jaar, poppen speelgoed, baby pop, meisjesspeelgoed

Poppen

Poppen blijven voor kleine poppenmoeders nog steeds geliefd, ook bij meisjes van 6 jaar. En een babypop die alles kan is helemaal geweldig natuurlijk!

Deze My Piccolina Interactive babypop is 38 cm lang en heeft wel 26 functies. Als je op haar buik drukt, hoor je echte babyklanken. Als je My Piccolina Interactive haar flesje geeft, zal ze haar mond bewegen en echte nip geluiden maken. Ze zuigt aan de fopspeen als een echte baby met zuigende geluiden. 

Verkleden

Verkleden blijft hier ook iets wat de meisjes graag doen. Wij hebben een hele grote ton en hierin zitten diverse verkleedsets. Prinses blijft toch wel een van de favoriete verkleedsetjes en dan natuurlijk met alles erop en eraan. Deze unicorn prinsessen set staat op haar verlanglijstje voor deze verjaardag.

Ik wil het allerliefst een huisdier

Herkenbaar? Zeurt jouw kleine meisje je ook dagelijks aan je hoofd dat ze graag een huisdier wilt? En het liefst een hond of een paard. Helaas voor haar nemen wij geen huisdieren, maar deze echt lijkende hond is wel een leuk cadeautje voor haar.

barbie unicorn, meisjes speelgoed, meisje 6 jaar, cadeau meisje 6 jaar

Barbie eenhoorn knuffel

De droom van ieder meisje: een mega grote Barbie eenhoorn knuffel met vleugels en geluid. Deze zachte pluche Barbie eenhoorn met witte vacht heeft gekleurde regenboog manen en staart en een gouden hoorn, vleugels en hoeven. De knuffeleenhoorn maakt geluiden en is geschikt om op te zitten.

cadeautjes meisjes, cadeau meisje 6 jaar, trendy speelgoed, meisjesspeelgoed, meisjescadeautjes, speelgoed meisjes 6 jaar, meisjesspeelgoedblog

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

20240501_074324

REVIEW | Fluffie Stuffiez + winactie!

Een knuffel die je niet alleen kan knuffelen, maar ook kan personaliseren en opnieuw tot leven kan brengen. Dat is...
20240118_165436

Review – VTech Kidilove Magisch Hart

Wow! Wij kregen weer zo iets geweldigs van VTech voor de meisjes. Het VTech Kidilove Magisch Hart. Een speelgoedje wat...
LEGO43086

Waarom de LEGO Titanic niet in je collectie mag ontbreken

LEGO heeft zich altijd onderscheiden als een tijdloos en universeel geliefd speelgoed. Met sets als de LEGO Titanic, spreekt het...