De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan.. Vele van jullie zullen al in de weer zijn (geweest) met de kerstboom, kerstkaartjes, kerstdiners of hapjes en natuurlijk niet te vergeten de mooiste cadeautjes voor onder de boom… Op deze pagina vind je dan ook meer dan genoeg kerst inspo om een heerlijke tijd tegemoet te gaan.

Heel veel kerst inspiratie vind je hier..

Cadeautjes voor onder de kerstboom

Wat kijkt dat toch gezellig he, die mooie ingepakte cadeautjes onder de boom. Eigenlijk veel te leuk om uit te pakken. Maar ja je hebt tenslotte niet voor niks zo je best gedaan om voor iedereen een geschikt cadeautje te vinden. Mocht je er nog niet uit zijn dan hebben wij hier nog heel veel cadeau inspo voor meisjes.


Tafelen in sfeer

Kerst en eten, de perfecte combinatie als je het mij vraagt. Waar de een voor de gourmet of pizzarette kiest gaat een ander voor een uitgebreide maaltijd. Hoe dan ook, met kerst smaakt alles lekkerder..

Shop hier de mooiste tafelaankleding


Kerstdiner op school

De kerstviering op school zit er weer aan te komen en dat betekent dat wij als ouders weer aan de slag moeten om een lekker hapje voor te schotelen voor het kerstdiner. Het moet vooral lekker voor de kids zijn maar om een beetje aan ons zelf te denken is gemak ook heel welkom! Wij geven je hier wat hapjes inspo…


Heerlijk kerstgebak!

Genieten tijdens de feestdagen is hoe we het allemaal voor ons zien. Niet wetende dat de gastvrouw/heer uren in de keuken besteedt. Laat het toetje voor wat het is en smul van dit heerlijke kerstgebak!


Kerst knutselen

Wij bezaaien de tafel vol met glitters, stickers, gekleurd papier, stempeltjes, washi tape, wasco krijtjes etc. Alles klaar voor een gezellig middagje Kerst knutselen. Kijk hier voor leuke knutsel inspiratie en ook op deze pagina vind je nog heel veel leuks..


Kerst 2023Kerst 2023

Kerst sfeer…

De geur van dennennaalden, nep sneeuw en de mooiste kerstboom accessoires pronken in je boom. De kerst sfeer is eigenlijk gewoon magisch. Heel veel mensen zijn dan ook dol op de kerstdagen. Gezellig met de familie dineren en samen tijd doorbrengen staat in de meeste gezinnen centraal. Kaarsjes gezellig aan en het kerstfeest kan van start.

leuke kerstcadeautjes, leuke kerstcadeautjes, kerst 2020, kerstmis, kerst inspiratie, kerstcadeau kind, kerst

Shop hier de mooiste kerstdecoratie

leuke kerstcadeautjes, kerst 2020, kerstmis, kerst inspiratie

Meer kerst inspo!

LEES OOK:

LEES OOK: