Kids er op uit!: MindMystery

27 juli 2022

Er op uit met de kids, wie vind dat nou niet leuk? Het blijft natuurlijk ook bijzonder om steeds weer mooie plekjes en uitjes te ontdekken die speciaal ingericht zijn voor kinderen. Of het nu een pretpark, dierentuin, speeltuin, zwembad, speel/wandel bos of restaurant is, we willen gewoon dat onze kroost een leuke tijd beleefd. Dat dat niet altijd duur hoeft te zijn of überhaupt geld hoeft te kosten is een mooie bijkomstigheid. We delen dan ook graag met jullie onze leukste plekjes voor de kids!

MindMystery (Horst – NB )

MindMystery, een museum waar je je brein hoort kraken! Niks is wat het lijkt met alle schilderijen en spellen die je op het verkeerde been zetten. In het huis van Siebrandt Jacob van Moelberen sta je op kop of staat het huis nou op kop? De zwaartekracht lijkt je te dollen….

MindMystery, dagje uit met kids, huis op de kop, kids uittip

Een huis op z’n kop!

Je ziet en doet hier dingen die je eigenlijk zonder uitleg haast niet kunt plaatsen. Bijzondere ruimtes zoals een spiegeldoolhof, ames room, het museum, het museumplein, de kaleidoscoop of de vortex, je waant je hier in een wereld waar niks hetzelfde lijkt. In het huis op z’n kop schiet je de leukste fotos. Huh, hang jou nou in de lampen of sta je op kop op het bed? Niks is hier te gek en je fantasie slaat op hol!

Voor een bezoekje plan je even een datum en aankomst tijd. De entree prijs bedraagt €10.95 t/m 11 jaar en vanaf 12 jaar €14.95. Kinderen t/m 4 jaar zijn gratis en voor rolstoelers en groepen zijn speciale tarieven. Neem zeker eens een kijkje in dit bijzonder museum waar je uren bezig kunt zijn met breinbrekers. Ben je moe van alle puzzels en spellen dan neem je lekker even een pauze bij het Mind Mystery cafe. Een lekker broodje, of frietjes of een kop koffie met een gebakje en voor de kids een ijsje, er is keuze genoeg.

Durf jij het aan? Want één ding is zeker…. Niets is meer zeker!

Liefs Kim

MindMystery, dagje uit met kids, huis op de kop, kids uittip
MindMystery, dagje uit met kids, huis op de kop, kids uittip

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kidsstock festival

Kidsstock, een echt festival voor de kids!

11 juni de tweede editie van Kidsstock plaatsvindt, hét kinder festival van Nederland. De Kralingse Plas in Rotterdam is het decor...
uitjes met kinderen

Leuke uitjes met kinderen in Brabant:

Wij gaan graag met de kindjes op pad en bezoeken vaak nieuwe plaatsen! Als de kindjes het naar hun zin...
Avonturenboerderij fien en teun molenwaard

Kids er op uit! Avonturenboerderij Molenwaard

Avonturenboerderij Molenwaard (Groot-Ammers) Met de kids er op uit, wie vind dat nou niet leuk? Het blijft natuurlijk ook bijzonder...