DippieDoe is omgetoverd tot DippieBoe tijdens het Halloween weekend

15 oktober 2021

Er op uit met de kids, wie vind dat nou niet leuk? Het blijft natuurlijk ook bijzonder om steeds weer mooie plekjes en uitjes te ontdekken die speciaal ingericht zijn voor kinderen. Of het nu een pretpark, dierentuin, speeltuin, zwembad, speel/wandel bos of restaurant is, we willen gewoon dat onze kroost een leuke tijd beleefd. Dat dat niet altijd duur hoeft te zijn of überhaupt geld hoeft te kosten is een mooie bijkomstigheid. We delen dan ook graag met jullie onze leukste plekjes voor de kids! Dit keer brachten wij een bezoek aan attractiepark DippieDoe in Best (Noord-Brabant).

GA DIRECT NAAR DE SITE

dippiedoe, attractiepark , attractiepark nederland, dippieboe, speelparadijs

DippieDoe

Voor Girlslabel mochten wij weer een leuk attractiepark bezoeken. Dit keer waren we te gast bij DippieDoe in Best. Hier kunnen de kids zich zowel binnen als buiten uitleven. Buiten geniet je van leuke attracties als een zweefmolen, botsautootjes, achtbaantjes, reuzenrad in luchtballon uitvoering en 2 schepen waarin je heen en weer schuift. Ook kunnen ze spelen in de ‘Angry Birds’ speeltuin of één van de andere speeltuinen. Hier zijn onder andere een dansboog, schommels, grond luchtkussen, wipjes, glijbanen etc te vinden. Voor diegene die willen kun je nog een potje midgetgolf spelen.

Binnenspeelparadijs

Binnen is een grote hal aangekleed met super leuke klim en klautertoestellen, een mega hoge glijbaan, draaimolen en een stormtoren. Ook voor de allerkleinsten zijn er speciale ruimtes gemaakt, zo is er een ballenbak tot 4 jaar en een dreumesbaai tot 3 jaar. Voor ieder wat geschikts te vinden. Vanaf een jaar of 4 kunnen ze prima zelf rond rennen binnen en kunnen de ouders toekijken vanaf de kantine of de ruimte met picknicktafels.

Voor een kinderfeestje ben je hier ook op het juiste adres. Je kiest zelf een arrangement uit en kunt dan ook nog een thema kamer uitzoeken om plaats te nemen met je gezelschap.

dippiedoe, attractiepark , attractiepark nederland, dippieboe, speelparadijs

Dippie Boe!

Wist je trouwens dat deze hele week (26 t/m 31 oktober) een special thema is aangekleed in het park. Alles is helemaal in halloween stijl en je kunt extra lang genieten in het park met aangepaste openingstijden van 12.00 tot 21.00. Overdag is DippieDoe een vredig kinderattractiepark maar wanneer de schemer valt en de klok 6x achter elkaar slaat begint het park te spoken! Kom jij ook een kijkje nemen in het spookhuis of kennis maken met één van de wonderbaarlijke wezens die rondlopen in het park. Kijk voor tickets www.dippieboe.nl

Liefs Kim

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

winactie oçhill winnen win actie (2)

Filmtip – Trolls 3 in harmonie

Na twee films lang hechte vriendschap en eindeloos geflirt zijn Poppy en Branch nu eindelijk officieel een stelletje (#broppy)! Als...
Disneyland Parijs

Een magisch uitje naar Disneyland Parijs

Carnaval stond weer voor de deur en net als andere jaren kozen wij er voor om ook dit jaar er...
uitjes met kinderen

Leuke uitjes met kinderen in Brabant:

Wij gaan graag met de kindjes op pad en bezoeken vaak nieuwe plaatsen! Als de kindjes het naar hun zin...