Onze eigen buitenkeuken, overal waar we zijn

15 mei 2019

Nu er weer beter weer op komst is, kun je maar beter goed voorbereid zijn. Sinds wij kinderen hebben zijn we gewend aan leuren met spullen. Halve volksverhuizingen vinden plaats als wij een dagje naar het strand gaan. Dus vanzelfsprekend hebben wij toentertijd een bolderkar aangeschaft. Maar voor mijn man was zelfs dit niet genoeg. Hij wilde het liefst een eigen kookstel meenemen. En dus gingen wij op pad, met kookstel voor het kamperen.

primus kookstel, primus bbq, primus kamperen

primus kookstel, primus kampeerspullen, kookstel kamperenKookstel voor als je gaat kamperen

Voor Primus testten wij dit prachtige product op de Sprookjescamping, een heerlijke camping voor het hele gezin. Een kookstel voor als je gaat kamperen, een dagje naar het strand of park gaat of desnoods gewoon lekker in de tuin. Ideaal! Het werk heel simpel. Je hebt alleen gasflesjes nodig om op dit fornuis aan te sluiten. Verder zit het kookstel in een draagstel/tas en deze kun je dus makkelijk overal mee naar toe nemen, je hangt hem zo over je schouder.

Lekker koken op de camping

Eigenlijk ben ik nooit een kampeertype geweest en al helemaal niet in een krap tentje en een wc-rol onder mijn arm. Maar ook dit is sinds er kinderen zijn wel veranderd. Al ga ik nog steeds niet met een wc-rol onder mijn arm over de camping. Maar inmiddels zijn we al wel naar campings geweest, zij het in een stacaravan met eigen toilet. Het leuke van de camping vind ik de sfeer. Lekker ongedwongen een beetje rond kuieren. En lekker buiten leven. Op vakantie verzorgd mijn man het gros van de tijd het eten, daarom is het voor mij ook echt vakantie en buiten koken is zijn ideaal. Dus dit kookstel voor kamperen wilde hij maar al te graag proberen. Terwijl de kinderen spelen en ik een boekje lees wordt het eten klaargemaakt. En nu kunnen we dus ons eigen kookstel meenemen. Handig voor op de camping, op het strand of in een park.

Lekker bakken tijdens het kamperen

Wij hebben speklapjes gebakken en eitjes gekookt. En dat ging erg snel. Ook is het kookstel naderhand makkelijk schoon te maken en dat is ook wel handig op een camping waar je niet alles direct bij de hand hebt. Hoewel ik geen voorstander ben van zelf koken met beperkte middelen, ging dat dus wel prima met dit kookstel voor kamperen. Het is wel echt gewoon een 2 pits fornuis waar je alles op klaar kunt maken. Primus heeft echt alles voor  kamperen. Stabiel en snel en daar houden wij van.

campinglife, camping

primus kookstel, primus bbq, primus kamperen

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

vakantie met kids

Eerste keer vakantie met een dreumes; food problems..

Oh wat kun je uitkijken naar zo’n vakantie met zon, zee, all-in en een ruim 1,5 jarige dreumes. Alles kan...
original_2018-04-14-beekse-bergen-safari-resort0638-bewerkt_-_copy-5b8fecf0baaf3

De leukste kindercampings.

De zomervakantie staat weer bijna voor de deur en dat betekent dat veel mensen weer op vakantie gaan. Frankrijk, Spanje...
zomervakantie, vakantie, vakantie met kinderen, leukste kindercampings, leukste campings voor kinderen, leukste campings met tieners

Vakantie is in zicht! Het kriebelt om naar het buitenland te gaan!

Zomervakantie! Over een paar weekjes is het weer zover, dit jaar wederom weer lastig om te bepalen of we wel...