Gaat je verjaardag niet door? Geef je op voor de ThuisJarig actie!

14 april 2020

Ben je jarig in deze corona-tijd? Hoe vier je dan een kinderverjaardag? Check deze tips waarmee je de kinderverjaardag thuis kunt vieren, zodat jouw kind zich tóch jarig voelt in deze gekke tijd! Hang extra veel slingers en ballonnen op, zet je feesthoedje op en vier het leven! 

De mooiste feestjurkjes >>

ThuisJarig actie

Heb je je zo verheugd op je verjaardag, trakteren in de klas, een leuk feestje met je vrienden en familie en nu kan dat allemaal niet doorgaan. Niet leuk, maar wel verstandig. Speelgoedfabrikant MGA Entertainment lanceert het #ThuisJarig initiatief.

Ben je tussen 1 april en 28 april 2020 jarig en word je tussen de 2 en 10 jaar oud, doe dan mee! Je maakt dan kans op een leuk cadeautje, van leuke L.O.L! Surprise verrassingen, Na!Na!Na! Surprise tot aan Hangrees, Poopsie of Little Tikes speelgoed. Voor elk wat wils!

Zo krijgt hun verjaardag toch nog een speciaal tintje. MGA Entertainment bundelt hiervoor de krachten met Intertoys. Zij doneren vouchers die met het cadeau worden meegestuurd.

Kinderen kunnen (door een volwassene) worden aangemeld op de website. De actie loopt tot en met 28 april. Mocht de actie worden verlengd in verband met de duur van de overheidsmaatregelen en als de voorraad dat toelaat, wordt de verlenging op de website gecommuniceerd.

kinderverjaardag thuis vieren, tips thuis verjaardag vieren, verjaardag kind, kinderverjaardag thuis vieren door corona virus

TIPS: kinderverjaardag thuis vieren in Corona tijd

Normaal gesproken verheug je je enorm op je verjaardag. Misschien had je zelfs de verjaardagsuitnodigingen al verstuurd en moet je iedereen afzeggen voor jouw feestje door het stomme Corona virus. Met deze superhandige tips krijgt je kind toch een hele leuke verjaardag thuis. Natuurlijk kun je later alsnog een feestje geven met vriendjes en vriendinnetjes erbij!

1. Begin met al je gezinsleden ’s ochtends vroeg te zingen aan het bed.

2. Zorg dat je met alle familieleden bent aansloten op de app Houseparty en zing later op de dag nog eens voor haar met z’n allen.

3. Knutsel samen met broer of zus een éxtra mooie slinger. Tip: hang hem voor het raam, zo ziet iedereen die voorbij loopt dat er één jarig is.

4. Hang een spandoek op met een leuke tekst voor de jarige. Zo ziet ook iedereen buiten het huis en in de buurt dat er een jarige is. Wedden dat je spontane acties hierdoor krijgt?!

5. Vraag of alle kinderen uit de buurt één voor één verjaardagswensen komen stoepkrijten voor de deur.

6. Zet in de parro app dat je kind jarig is. Zo kan de hele klas de jarige verrassen met een berichtje of verjaardagskaartje.

7. Krijgt je kind online les? Spreek met de juf of meester af dat alle kinderen de eerste 5 minuten Happy Birthday zingen.

[ Tips kinderverjaardag thuis vieren in Corona tijd gaan hieronder verder ]

thuisverjaardag, jarig in coronatijd, kinderverjaardag thuis vieren in Corona tijd

Ga samen koekjes en cupcakes bakken en versieren

8. Verras je kind wanneer het beneden komt met heel veel gasten in de woonkamer. Want jij hebt die avond voor de verjaardag natuurlijk alle knuffels in de woonkamer neergezet. Zo wordt het toch opeens nog gezellig druk.

9. Vul een kamer helemaal met ballonnen, en vraag de jarige om iets voor je te halen uit die kamer.

10. Kies een mooie taart uit een kookboek of op internet en ga ‘m samen bakken. En daarna opeten natuurlijk!

11. Vraag familie en vrienden om de cadeautjes voor de jarige online te bestellen en op de verjaardag te laten bezorgen. Tip: laat de gever via videobellen online meekijken bij het uitpakken!

12. Versier samen een feeststoel, met slingers en ballonnen, waar de jarige de hele dag op mag zitten.

Feesttip: vier een kinderfeestje in huis met het gezin

Natuurlijk wil je het liefst je kinderfeestje vieren met je vriendjes en vriendinnetjes, maar met het hele gezin kan ook super leuk zijn hoor! Met leuke activiteiten zoals koekhappen, spijkerpoepen, blik gooien, wedstrijdje mummies maken, fles voetbal…Of maak er een spelletjesmiddag of -avond van en ga tafeltennissen, darten, sjoelen, bordspelletjes en Twister spelen! Zo is iedereen lekker actief bezig.

Feesttip: Pizzaparty

Eten wat je lekker vind moet natuurlijk op je verjaardag. Je hebt vast wel zin in zelfgemaakte pizza’s. Laat iedereen zelf minipizza’s maken met diverse soorten toppings. De minipizza’s bak je af in je oven of in een pizzaoven die je op tafel kunt zetten. Met pizza doe je bijna iedereen een plezier, dat wordt een gezellige (pizza-) PARTY!

Feesttip: High tea

Ben je een echte zoetekauw? Vier je verjaardag dan met een high tea. Neem je familieleden of vriendinnen mee naar een leuke high tea locatie en geniet van heel veel thee en zoetigheid. Natuurlijk kun je ook zelf een high tea samenstellen voor thuis. Serveer de thee in oude theepotten en maak verschillende taartjes en sandwiches. Op deze manier vier je een Engels feestje op je verjaardag!

Meer kinderverjaardag tips

Genoeg inspiratie om er toch een feestelijke dag van te maken lijkt me. Hang al die slingers op en ga feesten. Heb jij ook nog leuke tips? Deel ze met ons in een reactie hieronder!

PS: heb je wel genoeg slingers en decoraties in huis? Bij Hieppp vind je extra mooie ballonnen (cijfers en figuur ballonnen), en mook mooie taartdecoratie en kaarsjes en leuke slingers om het thuis feestelijk te maken en je kind alsnog een onvergetelijke dag te bezorgen.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

studio pets, puppy knuffels, puppy speelgoed, puppylove, knuffeldieren, knuffel speelgoed, puppy speelgoed poes, puppy knuffel hond

Puppylove by Studiopets

You’re so fluffy, i’m gonna die! Ben jij al bekend met deze meest super schattige puppy knuffels ever? Bij Studiopets...
feestkleding meisjes, Party time girls

PARTY TIME GIRLS

HO HO HO! De meest gezellige tijd van het jaar is aangebroken, de winter! De geur van verse dennenbomen, gezellige...
verjaardagstaarten voorbeelden, bakken met kinderen, taarten bakken, unicorn taart

10x de mooiste verjaardagstaarten voorbeelden en inspiraties

Zelf ben ik een echte thuisbakker. Ik vind het heerlijk om te koken, maar het bakken van taarten en andere...