Kids er op uit! Op expeditie in Zooparc Overloon

10 juni 2022

Zooparc Overloon ( Noord-Brabant )

Met de kids er op uit, wie vind dat nou niet leuk? Het blijft natuurlijk ook bijzonder om steeds weer mooie plekjes en uitjes te ontdekken die speciaal ingericht zijn voor kinderen. Of het nu een pretpark, dierentuin, speeltuin, zwembad, speel/wandel bos of restaurant is, we willen gewoon dat onze kroost een leuke tijd beleefd. Dat dat niet altijd duur hoeft te zijn of überhaupt geld hoeft te kosten is een mooie bijkomstigheid. We delen dan ook graag met jullie onze leukste plekjes voor de kids! Vandaag nemen we je mee op expeditie in Zooparc Overloon.

ringstaart maki zooparc overloon dierentuin uitjes met kids

Bij Zooparc Overloon kun je maar liefst 71 verschillende diersoorten bekijken die verdeeld zijn over 8 verschillende area’s. Bij de ingang (Headquarter) begin je gelijk al aan je Zooparc avontuur. Hier zie je namelijk de eerste dieren en dat terwijl je dus nog niet eens binnen bent. Verder kun je dieren bezichtigen bij de Boulders Beach – Outback –  Amazone – Jangalee – Itampolo – Ngorongoro  en de Madidi.

Spelen bij Zooparc Overloon

Ook is er een leuke speeltuin voor de kinderen waarbij de ouders lekker plaats kunnen nemen met een kop koffie op het aangrenzende terras. Naast koffie kun je er ook terecht voor natuurlijk ander drinken en er staat genoeg op de kaart om gezellig te blijven eten.

Op expeditie met je vriendjes

Heb je binnenkort een kinderfeestje? Hier is de keuze uit diverse arrangementen om je kinderfeest een coole invulling te geven. Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee op het ‘zookeeper’ avontuur. De kids worden met een gids rondgeleid en wanen zich in de wereld van een echte dierenverzorger. Je kunt ook kiezen voor de ‘expeditie’ waarbij je met behulp van een expeditie-paspoort op verkenning gaat en daarbij diverse opdrachten moet uitvoeren.

expeditie zooparc overloon zookeeper kinderfeestje arrangement

Voor een dagje weg is er genoeg te beleven hier bij Zooparc Overloon. Kleinschalig en echt gericht op kinderen met door heel het park sluiproutes en avonturenpaadjes. Hier raak je niet snel verveeld!

Liefs Kim

zookeeper overloon zooparc dierentuin kidsuitje uitje met kinderen
Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-5

Breda verkennen met kinderen: topattracties en bezienswaardigheden voor gezinsvakanties

Breda, een levendige stad in het zuiden van Nederland, is rijk aan geschiedenis, cultuur en avontuur. Het is een ideale...
kidsstock festival

Kidsstock, een echt festival voor de kids!

11 juni de tweede editie van Kidsstock plaatsvindt, hét kinder festival van Nederland. De Kralingse Plas in Rotterdam is het decor...
Disneyland Parijs

Een magisch uitje naar Disneyland Parijs

Carnaval stond weer voor de deur en net als andere jaren kozen wij er voor om ook dit jaar er...