Can you keep a secret?

19 maart 2022

Knutselen, briefjes schrijven, stickers plakken, armbandjes maken. Mijn dochters kunnen zich uren vermaken aan de keukentafel met allerlei knutsel activiteiten. De pakketten van Totum zijn hiervoor echt een uitkomst. Ze hebben ontzettend veel verschillende soorten knutsel dozen, er zit dus voor iedereen wel wat leuks tussen. Vandaag laten we jullie de ‘Secret Diary Diamond Paint’ zien.

dagboek knutselen, secret diary diamond paint, totum dagboek, zelf dagboek maken

Super leuk pakket om je eigen dagboek te maken

Mijn oudste Fay is nogal een meisje wat er van houdt om verhalen te schrijven. Van fantasie tot dingen die ze zelf meegemaakt heeft, overal vind ik briefjes met teksten erop. Het Secret diary diamond paint is dan ook echt een knutsel doos voor haar.

Dagboek knutselen en pimpen

Met dit pakket Secret Diary Diamond Paint kan ze uren creatief bezig zijn. In het dagboek kan ze haar gevoelens of andere dingen opschrijven wanneer ze daar behoefte aan heeft en de voorkant van het dagboek kan ze met de diamantjes zelf helemaal pimpen. Diamond painting is ook heel rust gevend waardoor ze even helemaal zen kan worden

dagboek knutselen, secret diary diamond paint, totum dagboek, zelf dagboek maken

What’s in en win!

Dit zit er allemaal in het pimp je eigen dagboek pakket: Een dagboek met een slotje. Om te versieren zitten er diverse zakjes met gekleurde diamantjes in, een waskrijtje om te diamond painten en een bakje om je diamantjes in te doen. Als laatste zit er nog een pen in om je geheimen op te schrijven en een stickervel met leuke stickertjes om je bladzijdes op te vrolijken. Echt een super leuk pakket om te geven of om te krijgen.

Wil jij ook zo’n mooi pakket om te knutselen? Doe mee met deze te gekke winactie en maak kans op een knutseldoos van Totum.

De gelukkige winnaar is: @ayse-cetin_cetin. Van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@girlslabel.com met je adresgegevens. Dan zorgen wij dat jij dit leuke pakket thuisgestuurd krijgt. Have Fun!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

pexels-julia-larson-6113586

Verras je vriendin met een origineel cadeau: tips voor het vinden van het perfecte cadeau

Het vinden van het perfecte cadeau voor je vriendin kan een uitdagende taak zijn. Je wilt iets unieks, iets dat...
20231129_115650

Maak je eigen ‘mini food’ + Miniverse winactie

Ben jij dol op knutselen maar zoek je inmiddels wat meer uitdaging. Met de Miniverse  Make It Mini Food kun...
image

Let’s be creative and cute – Studio Pets

Kennen jullie Studio Pets al? Voor wie het nog niet kent, foei 😉 Want Studio Pets heeft toch de schattigste...