Zelf letter armbandjes maken

5 maart 2022

Hopelijk wordt het snel wat lekkerder weer, maar voor nu vullen we de uurtjes binnen nog op met gezellige knutsel momentjes. Hier zijn de meiden weer volop bezig geweest met een knutselpakket van Totum. Dit keer gaat Jez een letter armband maken.

Letter armband zelf maken

Met dit pakket van Totum kunnen de kids zelf letter armbandjes maken. Het knutselpakket is gevuld met diverse kralen, kleurrijke lintjes, bedeltjes en natuurlijk letter kraaltjes. Met de handleiding zie je precies hoe je te werk moet gaan om het armbandje te maken, het is nog best wel een knoop kunstje dus misschien handig als je vader of moeder hier even bij helpt.

letter armband, letter armband zelf maken, letter armbandjes, totum armbandjes maken, meisjes cadeau

In de knoop

Niet onbelangrijk is dat je het lintje echt even moet opmeten zoals in de beschrijving staat, doe je dat niet dan kom je op het laatste niet goed uit met het knopen en valt je armbandje veel te klein. Verder kun je hem natuurlijk net zo mooi versieren als je zelf wilt.

Bij Totum hebben ze heel veel soorten knutselpakketten en deze zijn op veel plaatsen verkrijgbaar. Deze kleine doosjes zijn allemaal voor leuke prijsjes te koop en dus ook harstikke leuk om cadeau te geven op een verjaardag of kinderfeestje. Bekijk ook de Diamond Painting knutselset dit wij onlangs gemaakt hebben.

knutselpakket van Totum, Letter Bracelets van Totum, Letter Bracelets

Winactie

Ieder meisje is gek op sieraden. Wil jij ook zo’n mooie letter armband zelf maken? Doe dan mee met deze te gekke speelgoed winactie en maak kans op een doosje Letter Bracelets van Totum. Wat moet je hiervoor doen?

Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij dit letter armband knutselpakket van Totum wilt winnen. Ook kun je meedoen onder de post op Instagram Girlslabel. Je weet het; hoe vaker je meedoet des te meer kans. We kiezen random de ene keer uit de inzendingen en de andere keer bij onze berichten op Girlslabel Instagram. De naam van de gelukkige winnaar staat 14 maart ’s avonds hier op meisjesblog Girlslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaar is: @huisje.van.mies van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@girlslabel.com met je adresgegevens, dan zorgen wij dat jij zsm je prijs thuisgestuurd krijgt. Have fun!

knutselpakket
letter armband, letter armband zelf maken, letter armbandjes, totum armbandjes maken

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

HOUTEN POPPENHUIZEN, POPPENHUIZEN, POPPENHUIS

De mooiste poppenhuizen en bijbehorend speelgoed

Mijn dochter beleeft iedere dag nieuwe avonturen met haar poppen in het grote poppenhuis. We wensen alle meisjes ook een prachtig huis...
20240118_165436

Review – VTech Kidilove Magisch Hart

Wow! Wij kregen weer zo iets geweldigs van VTech voor de meisjes. Het VTech Kidilove Magisch Hart. Een speelgoedje wat...
LEGO43086

Waarom de LEGO Titanic niet in je collectie mag ontbreken

LEGO heeft zich altijd onderscheiden als een tijdloos en universeel geliefd speelgoed. Met sets als de LEGO Titanic, spreekt het...