EYES ON Z8 kinderkleding

23 februari 2018

Z8 kinderkleding komt voor deze zomer weer met een herkenbare en super leuke Z8 collectie. We zien veel roze en groen, stippen en strepen en heel veel kledingstukken die je met elkaar kunt combineren. De welbekende borgvesten zijn er gelukkig weer bij en deze kun je aan twee kanten dragen. We love it! En echte Z8 fans zijn erg blij om te horen dat de collectie vanaf dit seizoen tot en met maat 140/146 gaat!

Z8 meisjeskleding

De jurkjes en shirts zijn deze collectie voorzien van vrolijke prints met ijsjes. Z8 heeft oog voor detail en zo spotte ik zelfs een ijsje op een stoere jeans overall, uiteraard met korte broek. Trek hierbij een kleurig roze of groen shirt aan en je zomer look is af. En als het ‘s avonds toch wat afkoelt schiet je snel in een vest.

z8 kinderkleding

De lieve regenboog staart hartstikke schattig bij de allerkleinsten. Maar een jurk met patches op de tulerok met als tekst ‘Rocking rainbow’ erboven kan ineens een heel ander gevoel oproepen. Een vrolijke, maar pittige combinatie.

Z8 kinderkleding

Overal rode lippen en mooie wimpers. Prints met mondjes en ogen zijn super voor de wat stoerdere meiden. De ‘Eyes on the guys’ longsleeve heeft twee open ogen, maar ook een knipoog. Zo kunnen de jonge meiden dit soort teksten al prima dragen en staat het ook een beetje ondeugend. En het jurkje vol met rood gestifte lippen valt door de kleur wel op in deze collectie voor de meiden.

Z8 jurkjes

Natuurlijk mogen de Z8 jurkjes niet ontbreken. In herkenbare stijl zijn er deze collectie weer nieuwe kleurencombinaties en prints. De top is altijd anders dan de rok qua materiaal en qua kleur, maar daardoor valt het jurkje lekker goed op. En wat dacht je van vrolijke, grote stippen met een tule rok er aan vast? Op de kraag staan weer de vrolijke, rode lippen. Een leuk detail op dit zomerse jurkje. Ook een eyecatcher is het sterrenjurkje. De gouden randjes bij de taille en op de schouders geeft dit jurkje net even wat extra’s mee.

Lekker afkoelen met heerlijke ijsjes

Met Z8 kinderkleding ben je klaar voor het voorjaar en de zomer. Vrolijke en stoere meisjesachtige kleding. Je kunt ´m weer naar hartenlust combineren. En er is zo veel keus dat je vast iets naar jouw smaak kunt vinden.

Je bekijkt meer & shopt de nieuwe Z8 kleding collectie 

HIER

 

z8 kinderkleding

z8 kinderkleding

z8 kinderkleding

z8 kinderkleding

z8 kinderkleding

 

Bekijk meer nieuwe collecties meisjeskleding 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

z8 nieuwe wintercollectie, z8 winter 2018-2019, z8 winterjassen, stoere meisjeskleding, kindermodeblog, girlslabel, kinderkleding winter 2020-2021, Z8 kinderkleding

GALAXY GIRLS

De Z8 nieuwe wintercollectie staat online en wat een toffe items hebben we  gespot! Deze Z8 collectie is niet voor meisjes...
zwart wit collectie z8

Shoptip: Zwart Wit collectie Z8

De Zwart wit collectie Z8 is al een tijdje verkrijgbaar! Zwart-wit voor baby- en kinderkleding is al langere tijd een...
Z8 winter 2015, nieuwe wintercollectie Z8, Z8 kinderkleding

Hipster Girls

De Z8 nieuwe wintercollectie 2015 staat online. En ook voor de meisjes heeft Z8 weer een mooie wintercollectie weten samen te stellen. Je...