Wil jij mijn Valentijn zijn?

9 februari 2022

Op 14 februari is het weer zover, de dag van de liefde. Niet iedereen viert het maar veel mensen vinden het wel leuk om bij deze gelegenheid een ander extra in het zonnetje te zetten door te laten zien dat je van iemand houdt. Tegenwoordig draait het niet eens meer alleen om twee geliefden maar kun je ook zeker je beste vriend/vriendin of je vader/moeder of iemand anders die je heel lief vind verrassen.

 Mijn oudste dochter is sinds kort verliefd en hoe grappig is het dat ze nu op die leeftijd ook al bezig zijn met Valentijn. Een fijne gelegenheid om een mooie kaart te knutselen met een lieve tekst erin of een lekker chocolade hartje voor haar vriendje. En hoe leuk is het om je beste vriendin een mooi vriendschapsarmbandje te geven. Ik vind het echt zo leuk om te zien hoe ze hier helemaal in op kunnen gaan.

wil jij mijn valentijn zijn? Valentijnsdag, valentijn

Samen snoepen

Zelf vind ik het ook altijd leuk om iets voor iemand te doen met Valentijn. Een klein presentje voor de meiden of iets lekkers voor mijn man. Vorig jaar kocht ik nog van die heerlijke Valentijn sweetboxen waar we met zijn vijfjes van gesnoept hebben. Wij doen dus echt niet heel gek met Valentijn maar om het helemaal zonder iets voorbij te laten gaan vind ik ook zo jammer.

Kleine kado tips

De winkels en webshops liggen inmiddels vol en we konden het natuurlijk niet laten om alvast een kijkje te nemen tussen alle Valentijns spulletjes. Bij bijvoorbeeld de Hema shop je super leuke kadootjes voor een klein prijsje, hartstikke leuk dus om iemand mee te verrassen. We delen hieronder alvast een paar leuke kleine kadootjes. Ga jij deze Valentijn nog iemand verrassen?

– Een mooie kaart waar je zelf natuurlijk een liefdesgedicht of andere bijzondere tekst in schrijft voor je vriend/vriendin

– Een lekker snoepje gaat er bij iedereen wel i

Zelf koekjes bakken voor je Valentijn

– Voor jouw en je bff een schattig armbandje

– En je moeder verras je natuurlijk met een lekker flesje bubbels

– Als laatste deze heerlijke bruisbal voor een me-time momentje

Liefs Kim

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

valentijns inpsiratie

Valentijnsdag inspo, van kleding tot cadeau!

Valentijnsdag is de dag van de liefde. Wie wil dit nou niet vieren. Tja, als je een gebroken hart hebt...
image

Tips voor het ontdekken van jouw ideale levenspartner

Het achterhalen van jouw ideale levenspartner is een verlangen dat vele vrouwen koesteren. Gelukkig zijn er richtlijnen en strategieën die...
valentijnscadeau

Valentijn; Cadeau inspo voor je vrouw (of mama)

Valentijn staat voor de deur en dit is in de winkels ook al weer goed te merken. De hartjes en...