Wendy & Dixie

15 maart 2018

Paardenliefhebbers opgelet! Vanaf 29 maart zal de nieuwe familiefilm Wendy & Dixie in de Nederlandse bioscopen te zien zijn, met stemmen van o.a. Vivienne van den Assem, Peggy Vrijens en Feline Hoi. Noteer het maar vast in je agenda want deze film wil jouw dochter zeker en vast zien!

Wendy & Dixie het verhaal

Vroeger was de twaalfjarige Wendy een echt paardenmeisje. Totdat ze pijnlijk van een paardenrug afviel. Sindsdien is ze getraumatiseerd en wil ze tot groot verdriet van haar ouders niets meer van paarden weten. Wendy ziet het dan ook totaal niet zitten dat haar ouders de hele zomer willen doorbrengen bij haar oma, die een paardenboerderij runt. De opa van Wendy is recentelijk overleden en oma kan wel wat extra hulp gebruiken om de concurrentie met een moderne manege de baas te blijven. Haar oma probeert tevergeefs om Wendy’s interesse voor paarden weer op te wekken.

Een unieke vriendschap tussen een meisje en een paard

Dan vindt Wendy in het weiland een gewond paard, dat ontsnapt is uit de handen van een paardenslager. Wendy helpt het paard en neemt het onder haar hoede. Dixie – zoals Wendy het paard noemt – helpt ook haar: dankzij hem overwint ze haar angst om paard te rijden. De vader van Wendy vindt Dixie echter een onbetrouwbaar dier en wil zijn dochter behoeden voor een nieuw ongeluk. Hoe kan Wendy bewijzen dat Dixie wel betrouwbaar is? Een heerlijke film voor paardenmeisjes en andere dierenliefhebbers.

Bekijk hier de trailer:

Win vrijkaarten voor film Wendy & Dixie (2x kans)

Is jouw dochter ook een echt paardenmeisje of lijkt wil je graag met haar samen naar de film? Doe mee met onze winactie. Je maakt kans op 2 x2 vrijkaarten voor de film Wendy & Dixie. Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij deze kaartjes wilt winnen. De namen van de twee gelukkige winnaars staan dinsdag 27 maart hier op Girlslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaars zijn: Anouschka Offerman en Marieke Bouwmeester Heijden. Van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje met je adresgegevens naar info@girlslabel.com dan zorgen wij dat jullie ieder de 2 vrijkaartjes voor deze leuke film thuisgestuurd krijgen. Heel veel plezier!

 

wendy & dixie, paardenfilm

Bekijk ook: het leukste meisjesspeelgoed >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Poster_DancingQueen_LR

Toffe films voor kids op Pathe Thuis + winactie!

De druilerige dagen zijn nog niet over, helaas zet het regenachtige weer nog even door. Des te leuker is het...
avsFLA5L

Filmtip! – Peppa’s bioscoop feestje + WINACTIE

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Gezellig een filmpje kijken met een bakje...
35358_171673_st_sd-high

Filmtip! Mean Girls 2 + winactie!

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Gezellig een filmpje kijken met een bakje...