Prachtige wandcirkels met foto’s van mijn dochters

22 maart 2020
Foto’s wie heeft ze niet? Met de luxe uitgevoerde telefoons van deze tijd klik je zo een paar leuke plaatjes maar het is natuurlijk zonde om niks met al die mooie plaatjes te doen. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos om ze op een leuke manier aan je muur te presenteren, een grote canvas of een collage met verschillende foto’s, een foto op hout, staal of zeil, je kunt het zo gek niet bedenken of het is te maken.

Iets moois voor aan de muur

We wonen nu inmiddels 5 jaar in ons (nieuwbouw)huis maar de mooie strak gestucte muren geven mij nog steeds een tikkeltje stress als het om gaatjes boren gaat. Maar eerlijk is eerlijk, het word nu toch wel eens tijd voor iets gezelligs aan de muur. Op een grote steigerhouten lijst met foto in de kamer en een collage van 100×120 in de keuken na hangt er nog niks écht moois aan de muur. Ik houd van een stoere, robuuste uitstraling en dat zie je ook terug in ons huis.

wandcirkels met foto, wandcirkel voor aan de muur, fotocadeau, fotocirkel

Fotocadeau

Via Fotocadeau.nl kreeg ik de kans om iets heel gaafs uit te zoeken voor in mijn huis. Op de website kun je kiezen uit verschillende soorten wanddecoraties. Zo is er bijvoorbeeld, voor veel wel bekend, een ‘foto op steigerhout’, fotobehang, Muchopix en nog veel meer. Ik twijfelde voor in onze woonkamer tussen twee verschillende opties. De ene was een nieuw artikel in de webshop genaamd de ‘Hexagon’ en bestaat uit meerdere foto’s. Een Hexagon collage begin je vanaf 3 foto’s en kun je (ook later nog) uitbreiden met meerdere foto’s. Omdat we al een collage in de keuken hebben hangen wilde ik graag iets anders voor aan de muur.

fotocadeau, foto's op de muur

Wandcirkels met eigen foto

Mijn keuze viel uiteindelijk op de wandcirkels met onze eigen foto’s, deze zijn momenteel helemaal ‘hot’ voor in je interieur. Je kunt ze laten afdrukken op verschillende soorten materiaal en in verschillende formaten, ik koos voor drie foto’s op aluminium in 40cm. Aluminium geeft de foto meteen een stoere uitstraling en dat is precies waar ik naar op zoek was.

De website is heel overzichtelijk en je zoekt gemakkelijk per categorie naar je gewenste product. Buiten de wanddecoratie vind je er nog andere leuke dingen zoals, sleutelhangers, kussens, lampen etc. Het werkt ook nog eens super handig, je upload met één handeling je gewenste foto en schuift deze zelf op de juist plaats zoals jij hem wilt hebben. Bij de afrondende fase kun je desgewenst nog aanvinken dat je je product wilt laten controleren en wanneer alles precies is zoals je wilt stuur je je bestelling in, ‘een kind kan de was doen!’. Zeker de moeite waard om eens een kijkje op deze site te nemen voor iets moois voor jezelf of om cadeau te geven.

Liefs Kim

PS: hoe leuk is het om je dierbaren juist in deze Coronatijd een hart onder de riem te steken en een persoonlijk cadeau toe te sturen. Binnenblijven is voor nu de beste optie en helaas kun je elkaar niet zien, maar hier zullen zij vast heel blij van worden. En weet je? Je krijgt ook nog eens korting! Kijk maar op de site >>

wandcirkels met foto, wandcirkel voor aan de muur, fotocadeau, fotocirkels

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

still-life-putting-up-decorative-vinyls-3

De meest geschikte vloer voor als je kinderen hebt

Heb je kinderen dan weet je als geen ander dat ze de hele dag door rondrennen, springen en stoeien. Het...
photo-1592903297149-37fb25202dfa

Leuke cadeaus om te geven als je geen inspiratie hebt

Het kan soms lastig zijn om het perfecte cadeau te vinden voor iemand. Soms heb je gewoon geen inspiratie of...
persoonlijk cadeau canva

5 december tip! Een persoonlijk cadeau + kortingscode

Het is weer de tijd om rond te gaan kijken voor 5 december. De eerste speelgoedboeken zijn alweer binnen dus...