Vet coole veterboots van Braqeez

4 oktober 2023

Tja vet cool, maar het tegendeel is waar… ze zijn vet warm 😉 Van Braqeez kregen we een paar hele gave veterboots opgestuurd. Jez was gelijk in de wolken want onze stoere meid houdt helemaal van deze stijl… En ook mama is blij want deze veterboots passen echt onder bijna elke outfit.. Of het nu een jurkje is of een stoere broek, deze boots rocken je outfit!

De zomerschoenen zijn weer afgetrapt en versleten, hoog tijd om een paar winterschoenen uit te gaan zoeken. De winterkleding heeft inmiddels ook zijn intrede in de kast gedaan en daar staan een paar boots dan toch echt beter onder dan een zomerse sneaker of sandaal 😉

Een stoere winterboot is onmisbaar in je garderobe

Zoals we al zeiden past een stoere boot eigenlijk onder elke outfit, logisch dan ook dat een veterboot onmisbaar is in je garderobe. Wij zelf vinden het altijd belangrijk dat de kids een goed en stevig paar schoenen hebben en hier bij Braqeez zijn we aan het juiste adres.

Stevige stappers voor de winter

Om de winter goed door te komen vinden we het belangrijk dat het materiaal ook genoeg warmte biedt aan de voeten. Met een leren schoen blijven de voeten lekker op temperatuur. Ideaal is dat deze schoenen een rits aan de zijkant hebben waardoor ze voor kids makkelijk zelf aan en uit te doen zijn.

De ‘Belle Boot’ van Braqeez

Het oog van Jez viel op deze ecru veterboots. Leuk want dit is een keer wat anders dan zwart of bruin, kleuren die je in de winter veelal ziet terug komen. De ‘Belle Boot’ heeft een leuke achterkant door het gestreepte detail. Op de zijkant van de schoen zit het Braqeez logo en verder is de schoen lekker subtiel. Precies zoals de uitdrukking ‘Less is more’ klinkt.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

sneakers

Stoere stappers voor de meiden

De herfst is in volle gang en dit betekent meer regen en veel plassen op de grond. Stevige warme schoenen...
braqeez meisjesschoenen, kinderschoenen met flamingo

Hip én verantwoord by Braqeez

Ik vind schoenen kopen altijd een lastig iets. Noortje wil een mooie schoen, mama wil ook graag een beetje kwaliteit....
braqeez laarsjes, veterboots

Shinen in trendy veterboots By Braqeez

Braqeez designers reizen de hele wereld over om inspiratie op te doen en de nieuwste trends te spotten. Trends die...