Stoerekindjes Regenkleding voor stoere meisjes

17 oktober 2018

Jeuhey jeuhey, Jez stond al te springen in de kamer nog voor het pakketje was uitgepakt. Ik had haar 2 weken geleden laten zien wat er voor haar zou binnen komen. Ze mocht een poncho van Stoerekindjes Regenkleding reviewen. En ik geloof dat ze er vanaf toen minstens 2x per dag naar vroeg. Telkens wanneer we thuis kwamen werd er een sprintje getrokken naar de brievenbus om te kijken of er iets voor haar gearriveerd was. Ze mogen van mij geen pakjes openen zonder dat ik erbij ben (soms zitten er ook cadeautjes of iets dergelijks tussen wat ze nog niet mogen zien) en helaas voor haar kwam het binnen op een dag dat ik werkte. Zodra ik thuis was kreeg ik het pakketje onder mijn neus geschoven en natuurlijk liet ik het haar zelf uitpakken. Ze was zo blij!

Shop hier leuke mutsen, sjaals en accessoires voor meisjes >>

Stoerekindjes Regenkleding tijdens zonneschijn

En toen moesten er natuurlijk een paar mooie foto’s geschoten worden maar helaas liet het weer ons in de steek. Jez had al ruim duizend regendansjes gedaan maar dat mocht niet baten. Geen regen!! Oktober en we hebben gewoonweg temperaturen van ruim 20 graden maar wij laten ons niet tegen houden door een paar zonnestralen en gingen de natuur in met jawel………… een gieter!

stoerekindjes regenkleding, stoerekindjes, meisjes poncho, roze poncho, poncho uiltjes

Jez stond te stralen in haar roze uiltjes poncho van Stoerekindjes Regenkleding, met natuurlijk de regenlaarzen aan en klaar voor haar plaatselijke en geheel persoonlijke regenbui! Een plezier dat ze had, lekker stampen, het was nét echt. Nadat de gieter leeg was moesten we uiteraard even testen of haar kleding droog gebleven was, en zoals we eigenlijk wel verwacht hadden was dit het geval.

Handige poncho

De poncho is heel handig om voor kindjes zelf aan te doen. Over het hoofdje trekken, handjes erdoor en klaar is kees! Een kind kan de was doen. Ze hebben de poncho’s in verschillende prachtige designs, echt een feestje om te dragen. Jez wil hem het liefst elke dag al aan, maar voor nu wachten we nog even tot het gaat regenen. Even een tip! Dit is ook een erg leuk cadeautje voor 5 december.

stoerekindjes regenkleding, stoerekindjes, meisjes poncho, roze poncho, poncho uiltjes

De poncho is er in één maat en geschikt voor de leeftijd 3 tot 6 jaar (dit komt neer op maat 98 t/m 128). Jez is 3 jaar en ongeveer 1.05 cm en Fay is 6 jaar en ongeveer 1.25 cm. We hebben foto’s met beide dames gemaakt zodat je goed kunt zien wat de poncho qua maat doet bij verschillende lengtes.

Wij maken de sombere regenachtige dagen weer een heel stuk vrolijker met deze gave poncho!

stoerekindjes regenkleding, stoerekindjes, meisjes poncho, roze poncho, poncho uiltjes

stoerekindjes regenkleding, stoerekindjes, meisjes poncho, roze poncho, poncho uiltjes

stoerekindjes regenkleding, stoerekindjes, meisjes poncho, roze poncho, poncho uiltjes

Nog een leuke tip voor 5 december >>

Leuke, betaalbare kinderkleding. Shoptips >>

Nog meer leuke spulletjes voor meisjes >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-1

Budgetvriendelijke cadeautips voor je jarige kind!

Het lijkt wel alsof alles steeds duurder wordt, van boodschappen tot aan de energierekening. De kosten zijn de afgelopen jaren...
20240221_152006

Catrice Limited Edition – My Jewels. My Rules.

Tienermeiden opgelet! Catrice komt met een supergave limited edition… My Jewels. My Rules. Deze collectie zal tussen februari en maart...
avsFLA5L

Filmtip! – Peppa’s bioscoop feestje + WINACTIE

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Gezellig een filmpje kijken met een bakje...