Kids er op uit! Een dagje zwemmen in Sportiom Aquafun

26 november 2021

Er op uit met de kids, wie vind dat nou niet leuk? Het blijft natuurlijk ook bijzonder om steeds weer mooie plekjes en uitjes te ontdekken die speciaal ingericht zijn voor kinderen. Of het nu een pretpark, dierentuin, speeltuin, zwembad, speel/wandel bos of restaurant is, we willen gewoon dat onze kroost een leuke tijd beleefd. Dat dat niet altijd duur hoeft te zijn of überhaupt geld hoeft te kosten is een mooie bijkomstigheid. We delen dan ook graag met jullie onze leukste plekjes voor de kids! Dit keer gingen bij op bezoek bij Sportiom in Den Bosch.

Sportiom in Den Bosch

Voor Girlslabel mochten wij weer een super leuk uitje testen. Dit keer gingen we naar een zwembad en wat voor eentje! We waren te gast bij Sportiom in Den Bosch. Dit zwembad kennen we al van een paar jaar geleden maar in het afgelopen jaar heeft het een hele renovatie ondergaan. Er is heel veel vernieuwd en ik moet zeggen het ziet er fantastisch uit!

Super leuk zwembad

Voor de allerkleinste is er een super mooi gedeelte wat afgesloten kan worden door middel van hekjes. Er is hier een speciaal aangelegd peuterbad met leuke sproeiers en een glijbaantje, ook kunnen ze zich vermaken in de waterspeeltuin. Zwembandjes kun je daar lenen in verschillende maten dus geen probleem als die plots toch niet in je tas blijken te zitten. Kids tot en met 3 jaar hebben geen reservering nodig en voor hen kost een ticket €3.50

Compleet met wildwaterbaan

Voor de oudere kids is er het grote bad met golven, ook vind je hier een stroomversnelling en helemaal achterin is nog een simpel zwembad met relax gedeelte. Naast het grote bad kun je een trap op naar 2 verschillende glijbanen. De wildriver is een soort wildwaterbaan en deze vonden de kids (en wij stiekem ook) helemaal te gek! De andere is de duo racer, hierbij kun je de tijd bijhouden de je gegleden hebt. Het is een dubbele dus je kunt tegen elkaar strijden.

Vette glijbanen

Dan zijn er ook nog de tube 1200 en de tube 800. De 800 is een smalle glijbaan waarin je op je rug moet liggen, deze is voor kinderen vanaf 10 jaar. Ik vond hem behoorlijk heftig door het water wat in je gezicht spat en daardoor heb je het idee dat je niet goed kunt ademen. Mijn oudste dochter droeg haar duikbril en die had nergens last van en vond hem VET!  De 1200 is een hele snelle glijbaan met mooie verlichting. Super leuk en al vanaf 5 jaar mag je hier in. De entree vanaf 4 jaar is €13.50.

Voor grotere groepen is er groepskorting en ook voor een kinderfeestje kun je hier een leuk arrangement afsluiten. Buiten het zwembad is nog veel meer te beleven hier in het gebouw. Je kunt er namelijk ook bowlen, schaatsen of minigolf spelen. Genoeg te doen voor een leuk dag je weg.

Zoals je kunt lezen hebben wij een fantastische dag in het Sportiom gehad en gaan we hier zeker nog een keer terug.

Liefs Kim 

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kidsstock festival

Kidsstock, een echt festival voor de kids!

11 juni de tweede editie van Kidsstock plaatsvindt, hét kinder festival van Nederland. De Kralingse Plas in Rotterdam is het decor...
winactie oçhill winnen win actie (2)

Filmtip – Trolls 3 in harmonie

Na twee films lang hechte vriendschap en eindeloos geflirt zijn Poppy en Branch nu eindelijk officieel een stelletje (#broppy)! Als...
Disneyland Parijs

Een magisch uitje naar Disneyland Parijs

Carnaval stond weer voor de deur en net als andere jaren kozen wij er voor om ook dit jaar er...