Speelgoed Top 10 voor blije gezichtjes

1 november 2020

Na onderzoek hebben we een Speelgoed Top 10 kunnen samenstellen van het meisjesspeelgoed dat het meest verkocht zal worden voor de feestdagen. Hier vind je de grootste hypes en trends op speelgoedgebied. Wat meteen opviel was dat de welbekende rages nog niet zijn overgewaaid. Men koopt nog steeds veel collectibles en surprise cadeaus.

 Verras je dochter eens met ander leuk meisjesspeelgoed>>

Speelgoed TOP 10

speelgoed top 10, meisjesspeelgoed, lol val, lol live pets, intertoys, populair meisjesspeelgoed

1. L.O.L Live Pets

L.O.L. blijft met nieuwe dingen komen. Deze Live Pets reageren op je aanrakingen, geluiden en bewegingen. Ik gok dat we nog wel een poosje verslaafd blijven aan deze L.O.L. rage. Er blijven nieuwe series opduiken en de winkels hebben grote displays met dit herkenbare speelgoed.


speelgoed top 10, lol suprise underwraps, sinterklaascadeaus, sinterklaastip meisjes, populair meisjesspeelgoed, speelgoed meisjes, LOL bal, LOL bal underwraps

2. L.O.L. Underwraps Dolls

Waar ik nog bezig was met de gebruiksaanwijzing was dochter Robyn al vollop aan het ‘unwrappen’.  Met codes aan wieltjes draaien zodat je steeds weer iets nieuws uit kunt pakken blijft leuk. Dus na 1 ‘bal’ heb je kans dat ze er nog een wil. Ieder poppetje heeft andere accessoires en kan weer iets anders. Zo blijven we verzamelen. 


3. Poopsie Unicorn Surprise

Ook deze hype hebben we in levende lijven ondervonden, bekijk wat wij er van vonden in onze Poopsie Slime Suprise Unicorn review. Robyn vond het geweldig en speelt nog regelmatig met deze unicorn. Inmiddels kunnen we vrijwel blind slijm maken en wordt de slijm regelmatig uit de bijbehorende potjes gepeuterd.


speelgoed top 10, baby born, baby born soft doll, meisjespop, poppenmoeder, meisjesspeelgoed, sinterklaastips, populair meisjesspeelgoed

 4. Baby Born Soft Touch Doll

De echte moedertjes onder ons zullen deze Baby Born Soft Touch Doll zeker op hun verlanglijstje zetten. Met deze pop kun je makkelijk spelen, door het zachte lijf. Dus deze lieverd wil heel graag een plekje bij jou in de buurt. En van Baby Born zijn enorm veel accessoires te vinden, dus je raakt niet snel uitgespeeld met deze pop.


 meisjesspeelgoed, populair meisjesspeelgoed, sinterklaascadeaus meisjes, sinterklaastips meisjes, slijm maker

5. Glam Goo Mega Pack

Slijm maken is populairder dan ooit. En voor de meisjes is het extra leuk met een hoop glitter en kleurtjes. De slijm kun je bewaren in sieraden, dus dit is heel leuk voor de creatieve meisjes. Met deze set ben je niet snel uitgespeeld, er is genoeg om verschillende soorten slijm van te maken. 

Cadeautips voor peutermeisjes >>

Gratis cadeaus zijn nog leuker. Doe mee met de winacties >>


FurReal Coco de Papegaai

6. FURREAL FRIENDS COCO

Houdt je dochter van muziek, dansen en plezier? Dan is deze papegaai een super leuk cadeau. Coco is een ware ster, vol verschillende liedjes, grapjes en dansroutines. Wie interactief speelgoed zoekt, zit met Coco goed. Zou Coco ook regelmatig schoonheidsslaapjes doen?


speelgoed top 10, meisjesspeelgoed, populair meisjesspeelgoed, hatchibaby, hatchimals, hatchibabies foxfin

7. Hatchimals Hatchibaby Foxin

De Hatchibaby heeft veel liefde nodig, pas dan kun je dit ei uitbroeden. Ze reageren op geluid en de kleur van de ogen vertelt hoe zij zich voelen. Je kunt de Hatchibaby echt voeden met een fles, er mee spelen en verzorgen. Hoe meer je er mee speelt, des te meer zal de Hatchibaby kunnen. Kom er achter hoe zorgzaam jouw dochter is! Hatchimals zijn er in allerlei soorten, maten en dus ook prijzen.


orb slimy, populair meisjesspeelgoed, cadeautips, sinterklaastips meisje, sinterklaascadeaus meisje, elasti slijm, mega slijm

8. Slimy Elasti Plasti Magnapink

Je hebt slijm en slijm. Deze slijm staat ook hoog in de speelgoed top 10 en is heel elastisch, dus je kunt er ontzettend veel dingen van maken. Zoals je ziet kun je er ook met andere kinderen mee spelen, dus extra veel plezier gegarandeerd. Slijm heeft nou eenmaal een enorme aantrekkingskracht op kinderen. Laat ze lekker kneden, duwen en trekken en maar zien wat het wordt.


speelgoed top 10, sinterklaastips meisjes, sinterklaascadeaus, meisjesspeelgoed, populair meisjesspeelgoed, paw patrol sky, paw patrol figuren

9. Paw Patrol Deluxe figuren

Voor de stoere meisjes onder ons zijn er de Paw Patrol. Deze leuke figuren zijn allemaal los verkrijgbaar en hoogstwaarschijnlijk kan jouw dochter alle namen zonder problemen opdreunen. Laat de fantasie op de vrije loop en beleef avonturen met deze figuren. Van Paw Patrol is heel veel leuk speelgoed verkrijgbaar.


Speelgoed top 10 : Ztringz

Deze rage zie ik overal op het schoolplein en ook hier thuis duikt het touwtje regelmatig op. Na wat Youtube filmpjes en diep graven in mijn geheugen kon ik weer wat bekende figuren maken. En eerlijk is eerlijk, het is best verslavend. Dus lekker knopen en en oefenen met Ztringz. 

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

HOUTEN POPPENHUIZEN, POPPENHUIZEN, POPPENHUIS

De mooiste poppenhuizen en bijbehorend speelgoed

Mijn dochter beleeft iedere dag nieuwe avonturen met haar poppen in het grote poppenhuis. We wensen alle meisjes ook een prachtig huis...
image-1

Budgetvriendelijke cadeautips voor je jarige kind!

Het lijkt wel alsof alles steeds duurder wordt, van boodschappen tot aan de energierekening. De kosten zijn de afgelopen jaren...
20240221_152006

Catrice Limited Edition – My Jewels. My Rules.

Tienermeiden opgelet! Catrice komt met een supergave limited edition… My Jewels. My Rules. Deze collectie zal tussen februari en maart...