Hippe boekentassen voor het nieuwe schooljaar

21 juli 2021

WoW, deze hippe schooltassen moet je gezien hebben. Geen saaie uni kleurige rugtas, maar een tas met een verhaal. Welk verhaal dat mag de nieuwe eigenaar van de tas zelf verzinnen. Het Belgische tassenmerk Jeune Premier komt met een nieuwe collectie stijlvolle schooltassen speciaal voor de kleuters en schoolgaande kinderen. De boekentassen hebben een super mooi design en een ongelooflijk draagcomfort. Daarbij zijn ze ook nog eens voorzien van een mooie en praktische indeling en volledig geschikt voor kleuters en kleine kinderen. De perfecte schooltas voor ieder meisje. jeune premier boekentassen

Jeune Premier boekentassen, hippe schooltas meisje, kindertas meise, rugtas meisje, boekentas meisje, hippe kindertas

Hippe schooltas meisje

Gaat jouw kleine meisje voor het eerst naar school dan wordt het tijd voor een leuke boekentas. Met de kindertassen van Jeune Premier zeker goed. Weg met die saaie oubollige zware boekentassen, deze ontwerpen zijn gemaakt speciaal voor kleuters. Want voor het eerst naar school is toch wel heel bijzonder en hoe leuk is het om dan de eerste boekentas of rugtas met zorg samen uit te zoeken. Wedden dat jouw kleine kleuter deze tassen ook geweldig vind. En alles past erin. De brooddoos, een stuk fruit, een drinkbeker, en misschien nog een klein knuffeltje voor de eerste dagen om te wennen, het past allemaal. Je kleintje gaat super hip zijn eerste schooldag tegemoet!

Boekentassen voor kinderen >>

Jeune Premier boekentassen, hippe schooltas meisje, kindertas meise, rugtas meisje, boekentas meisje, hippe kindertas

Jeune Premier boekentassen

Onder de kinderen zijn deze Jeune Premier boekentassen en rugtassen een  ware rage. En dat snappen wij volkomen, want saaie tassen horen nu echt tot het verleden! Stuur je kleine meid superhip naar school met een van de prachtige boekentassen van Jeune Premier. Hiermee maakt je dochter zonder twijfel de blits op haar nieuwe school.

Online boekentassen shop

De hippe webshop Little Thingz heeft de mooiste boekentassen van topmerken als Jeune Premier, Caramel et Cie, Sticky Lemon en Trixie Baby zijn ideaal van formaat en gewicht, en daarbij zijn ze sterk en kwalitatief goed.

schooltas meisje, boekentas meisje, hippe schooltassen, hippe boekentassen, meisjestassen, Jeune premier tassen
unicorn tas
Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

schoolspulletjes

Schoolspulletjes voor schattige meisjes

De vakantie begint bijna en dat is een mooi moment om een dagje te gaan shoppen met je dochter(s) om...
zebra trends

Zebra tassen voor moeder & dochter.

Wanneer je de deur uit moet wil je dit natuurlijk wel een beetje in stijl doen. Niet alleen even een...
meisjestassen, leuke rugtassen voor meisjes, kindertassen, schooltas meisje

15x hippe meisjestassen voor naar school

Hippe meisjestassen zijn wij gek op. Dit, omdat het een leuke accessoire is én meteen ook  je outfit compleet maakt. Een...