Roze laarsjes om in te stralen van Shoesme

1 november 2022

De bladeren veranderen langzaam van kleur, het regent weer vaker & de dagen worden kouder. Tijd dus om warme laarsjes uit de kast te halen en ze weer te dragen. Vienna zocht voor deze winter een prachtig paar roze laarsjes uit van Shoesme. En ze straalt helemaal wanneer ze de schoentjes aanheeft.

Wie de schoen past trekt hem aan.

Vienna is net als mij echt een meisje wat graag op blote voeten loopt, het liefst geen schoenen aan heeft. In de herfst/winter kan dat natuurlijk niet en dan maak ik er vaak een wedstrijdje van wie als eerste de schoenen aan heeft. Vaak zeg ik dan : als ik de schoen pas, dan trek ik hem aan hoor! Vaak wordt ze dan een beetje “boos” en weet ze niet hoe snel ze de schoenen aan moet doen. Best erg eigenlijk, maar oooh wat kan ik hier van genieten.

Doe mij maar de roze mama!

En soms moet je ook eieren voor je geld kiezen, zo deed ik dat deze keer ook. Vienna mocht een paar toffe laarsjes uitzoeken van Shoesme, en daar behoorde ook de roze toe. En tja Vie en roze is echt een gouden combinatie want het liefste zou ze alles in het roze met glitters hebben. En eerlijk, deze keer vond ik ze ook onwijs tof en gaaf en kan ik alleen maar complimenten geven dat ze goede smaakt heeft. Normaal zou ik haar aansporen dat ze beter een “neutrale” kleur kan pakken. Maar waarom zou ik? Ze mag zelf ook een mening hebben en zij moet ze tenslotte dragen. Wie ben ik om daartegenin te gaan, ze zijn ook voor haar en ze is ontzettend blij met haar laarsjes en laat ze ook vol trots aan iedereen zien. Kind blij & mama ook!

Zie hier meer mooie meisjes schoenen

Waarom wij zweren bij shoesme?

Ze is zo blij ermee en vind de schoenen heerlijk zitten, Vienna heeft een smal voetje en daardoor zit alles vaak los en zwikt ze makkelijk om. Gelukkig voor haar dat ze daarom ook echt goed de schoenen van shoesme past. Ze hebben mooie pasvorm en een ontzettend goed voetbed. Hierdoor is de schoen stevig en biedt het voldoende ondersteuning voor haar voetje. Dit is echt de reden dat wij zweren bij Shoesme, je krijgt goede kwaliteit en ze hebben een stevige schoen rondom hun voeten. Ik vind dit zelf belangrijk, mij is altijd geleerd; bespaar nooit op schoenen & jassen!

Ze straalt als de mooiste ster.

Zoals ik eerder al aangaf hierboven , ze laat haar laarsjes vol trots zien. Ze straalt als ze de laarsjes aanheeft. Dit komt vooral omdat ze roze zijn en ze een ster bevatten aan de zijkant. Ze noemt het ook “haar prinsessen laarsjes”. Of “dans laarsjes”, want kijk mama ik kan hier heel goed rondjes mee draaien.

Zeg eens cheese?

Zo schattig hoe ze haar schoentjes dan noemt. En om dan een leuke foto te maken is wat lastig, ze wilde deze keer niet echt voor de camera staan, over nog maar een lachje te spreken.. en dat is helemaal prima, nu ben ik gelukkig niet dat ze van mij moet en maak ik tussen door foto’s want anders is het ook helemaal niet leuk voor haar. Dus deze keer zijn het meer product foto’s en zeg nu zelf, zijn ze niet prachtig? De mooie suède stof van de laarsjes, met het logo van Shoesme erin en de franjes die aan de zijkant zitten? De sterretjes aan de bovenkant een gouden touch! Ik ben helemaal verkocht.

En oh zou het bijna vergeten maar hoe fijn dat deze laars een rits heeft, het is nu zo makkelijk voor haar om ze zelfstandig aan en uit te doen! En ook goed om te weten : de soepele zool is van natuurcrêpe gemaakt, hierdoor zijn de laarsjes comfortabel en zorgt ervoor dat er een goede afwikkeling is van de voetjes. De laarsjes zijn volledig van leer en zo het bevat een uitneembaar voetbed, dit is vooral handig om te kijken of de laarsjes nog de juiste maat zijn. Zo kun je ook meteen zien hoeveel ruimte ze over gaan hebben in de schoen.

Wij zijn al fan! Nu jullie nog…

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

influencer

De illusie van perfectie: De drie geheimen achter de Instagram influencers

Instagram, het platform van perfectie, waar elke hoek en elk filter zorgvuldig wordt gekozen om een onberispelijk beeld te presenteren....

5 Tips voor een perfecte speelhoek in huis

Ben jij al dat rondslingerende speelgoed meer dan zat, misschien wordt het dan hoog tijd voor een eigen plekje voor...
kinderbijslag

Kinderbijslag – Ik kijk er al naar uit

Waar zal ik beginnen met het schrijven van deze blog want ik weet het niet zo goed. De datum van...