L.O.L SURPRISE QUEEN EVENT

5 mei 2022

YES de L.O.L Surprise komt met een geweldig nieuwe collectie genaamd ‘QUEENS’. De Queens staan er voor dat iedereen mag zijn zoals hij/zij zichzelf mooi vind want iedereen is dat op z’n eigen unieke manier. Om de nieuwe L.O.L SURPISE QUEENS te vieren mochten wij op 23 april bij het L.O.L Surprise event aanwezig zijn.

Deze uitnodiging konden we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan met 3 Queens hier in huis. Het beloofde een middag vol leuke activiteiten te zijn helemaal in L.O.L style en niets was minder waar! Onze reactie toen we binnen kwamen was in één woord WOUW! We keken onze ogen uit in de prachtige lunchroom van ‘A Cup of Cake’ in Breda. Deze was gewoon helemaal omgetoverd naar een L.O.L Suprise walhalla.

l.o.l suprise queens event girlslabel dolls poppen

Proosten op de L.O.L Queen

De tafels waren aangekleed met de nieuwste L.O.L Surprise Queen poppen en de meiden mochten alle kleine kadootjes die erbij hoorden uitpakken. Dat was natuurlijk al een feest an sich. Daarna werden we verwelkomd met een leuk woordje over de nieuwste poppen en proosten we met een lekker kidsproof drankje op deze toffe collectie.

l.o.l suprise queens event girlslabel dolls poppen cupcake taart

L.O.L Surprise make-over

Na het woordje mochten onze eigen Queens aan de slag met de leuke activiteiten. Zo konden ze een L.O.L make-over laten doen, snoepen van al het koninklijke lekkers en foto’s maken voor de selfie spiegel. Wat mijn meiden helemaal geweldig vonden was om een bord te versieren en stomme dingen op te schrijven die ze vervolgens in een bak kapot mochten gooien. Hiervoor werd een speciale roze overal aangetrokken met een beschermhelm.

l.o.l suprise queens event girlslabel dolls poppen

Surprise! Tiktokken met BOKADO

Als laatste mochten onze Queens nog een meet en greet met de bekende BOKADO van tiktok. Ze mochten zelfs een eigen tiktok opnemen met deze ster! De meiden zijn natuurlijk erg benieuwd naar de opname en kijken iedere dag of hij al online staat. Zo spannend.

Toen was het helaas al veel te snel weer tijd om naar huis te gaan, de meiden hadden nog uren door kunnen spelen. Ze kregen nog een hele toffe goodiebag mee naar huis met daarin een mega gave L.O.L Surprise Queen. Mijn Queens hadden een topdag! Ben jij fan van de L.O.L surprise dolls? Neem een kijkje op de website voor de nieuwste Queens collectie.

Liefs Kim

l.o.l suprise queens event girlslabel dolls poppen
l.o.l suprise queens event girlslabel dolls poppen
l.o.l suprise queens event girlslabel dolls poppen
Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

lol sunshine makeover dolls omg

L.O.L. Sunshine! Makeover OMG Dolls

L.O.L. Sunshine! Makeover OMG Dolls veranderen van stijl en kleur als ze in aanraking komen met UV-licht of de zon....
Surprise Monopoly

Surprise, Surprise… L.O.L. Surprise Monopoly

Heel lang geleden haalde mijn moeder haar Monopoly uit de kast. Het was al een oud spel, ze had gekregen...
NANANA Surprise, LOL surprise, unboxing speelgoed, speelgoed trend

Confetti party met NA! NA! NA! Surprise

Deze week hadden we bijzondere post, een gigantisch grote doos werd er afgeleverd voor de meiden. Spring stuiter spring spring,...