Ik ben koopverslaafd

19 november 2019

Heerlijk al die sites met korting, korting en nog meer korting. Ik krijg er geen genoeg van en ben echt koopverslaafd! Dagelijks vul ik online winkelmandjes vol met de leukste sale items. Om ze vervolgens weer leeg te maken en opnieuw te vullen. Zoeken naar waar ik het meeste heb voor het minste geld en liefst met zo min mogelijk verzendkosten.

Bekijk deze kinderkleding sale >>

Met korting shoppen

Terwijl ik bij uitkomst van veel (meestal merken) collecties ook al mijn slag sla en je dan juist nog heel veel geld er voor neer legt, lijk ik tijdens de sale wel de grootste pin. Vet balen een item besteld en je vervolgens op een andere site komt waar nog net 5% meer korting op dat artikel zit.

Shop met korting

black friday, kinderkleding korting, koopverslaafd

Geruit jasje & Gele sweater & zwarte flared pants

Zwarte jeans met panterprint & Zebra print jurkje

Zwart jurkje

Gele blouse & zwarte jeans

RedRag boots

Koopverslaafd

Elk jaar neem ik weer voor om nú écht te wachten met kopen tot de sale er weer is (lukt dus meestal niet) en dan pas in te slaan. Vooral ook omdat tegen de tijd dat de sale opduikt, je vaak de kleding kan gaan dragen. Neem nou de winterkleding. Al ongeveer vanaf oktober heb je  hier en daar kortingen of codes om goedkoper te shoppen. Waarom dan bij uitkomst van collectie’s volle mep betalen? Momenteel komen de eerste voorjaars items online. Tegen de tijd dat je het kunt gaan dragen +/- april, komen daar al de eerste kortingen op. En zoals hierboven te lezen is, koop ik meestal met uitkomen al het een en ander. Nou ja eigenlijk  hangt er dan al veel te veel in de kast van de meiden. En toch meen ik telkens dat ik in de sale nog héél véél nodig heb.

Stiekem moet ik bekennen dat ik hier al regelmatig woorden over gehad heb met mijn man. Hij vind het gewoon niet nodig dat de kasten uitpuilen en weet je ergens heeft hij verdomd gelijk maar deze mama is gewoon zwaar koopverslaafd aan al die mooie, schattige maar ook stoere kledingstukken. Gelukkig is het allemaal weer goed verkoopbaar als het te klein geworden is en kunnen we van die opbrengsten weer wat extra shoppen…

Ben jij ook, net als ik, een beetje koopverslaafd??

WAT FIJN KIM; HET IS BLACK FRIDAY & CYBERWEEKEND = SHOPPEN MET KORTING!

Bijvoorbeeld hier, meisjeskleding met een lekkere SALE >>
En kijk hier voor de nieuwste collecties meisjeskleding >>

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

avsFLA5L

Filmtip! – Peppa’s bioscoop feestje + WINACTIE

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Gezellig een filmpje kijken met een bakje...
kinderkamer-babykamer

Dé kinderkamer trends van 2024

Verwacht je binnenkort een kleintje? Gefeliciteerd! Dan ben je misschien al bezig met het inrichten van de kinderkamer. Meubels, muurkleuren,...
meisjes-zomerkleding-nono

Pre spring collecties 2024! Are you ready?

Het is nog te koud voor blote benen onder dat te gekke nieuwe voorjaarsrokje, maar er is overal aan gedacht...