Samen in een kindvriendelijke groepsaccomodatie in de natuur

5 december 2018

Zoek jij nog een toffe locatie voor het volgende familieweekend of voor de aankomende feestdagen? Huur dan eens een 100% kindvriendelijke groepsaccommodatie in de natuur! Op Natuurhuisje.nl vind je een ruim aanbod van dit soort verblijven, waar je met 8 of meer personen terecht kunt voor een gezamenlijke vakantie in het groen.

Familieweekend in een kindvriendelijke groepsaccomodatie

De indeling verschilt per groepsaccommodatie. Het ene huis biedt diverse knusse tweepersoons kamers, terwijl je in een ander huis juist grote slaapzalen of -zolders aantreft. Soms bestaat het verblijf uit verschillende units die via tussendeuren met elkaar verbonden zijn. Ideaal voor een gezin, een stel of een familielid om zich even terug te trekken wanneer nodig. Niet alleen het slapen, maar ook het douchen en koken worden in een groepsaccommodatie zo comfortabel mogelijk gemaakt. Vrijwel allemaal beschikken ze daarom over meerdere sanitaire voorzieningen en over grote keukens.

groepsaccomodatie, groepsaccomodatie vakantie, groepsaccomodatie boeken, Natuurhuis 30915 - Ieper, Belgie

Vervelen zul je je niet

Een groepsaccommodatie – de naam zegt het al – biedt een fijne verblijfsplek voor de hele groep. Dit betekent dat je ook met kids prima terecht kunt in een groot vakantiehuis. Vaak zijn er ter plaatse verschillende speelfaciliteiten aanwezig, waar de kids zich uren kunnen vermaken. Denk hierbij aan voetbalgoals, leesboeken, DVD’s, een pooltafel, een schommel, een trampoline, een speelweide of een jeu-de-boulesbaan. Broers, zusjes, neefjes en nichtjes zullen hier eeuwen zoet mee zijn, terwijl volwassenen samen in de keuken staan of genieten van de warme hottub of sauna.

Wees er op tijd bij

Vooral rond de feestdagen zijn groepsaccommodaties razend populair. Aan grote groepen wordt dan ook aangeraden om ruim op tijd op zoek te gaan naar het geschikte plekje. Zeker wanneer het om de populaire periodes als Kerstmis, Nieuwjaar of Pinksteren gaat, is het verstandig om je zoektocht ruim van tevoren te starten.

Alle groepsaccommodaties van Natuurhuisje.nl hebben twee dingen met elkaar gemeen: ze staan op de mooiste plekjes in de Europese natuur en bieden je de beste faciliteiten voor de hele familie. Huur je een kindvriendelijke groepsaccommodatie in een mooi natuurgebied, bijvoorbeeld in de Ardennen, dan krijg je hier als bonus ook nog eens een prachtig uitzicht over velden, heuvels of bos bij!

kindvriendelijke groepsaccomodatie, groepsaccomodatie, groepsaccomodatie vakantie, groepsaccomodatie boeken, Natuurhuis 30915 - Ieper, Belgie

Lees hier nog meer blogs over vakantie >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

bonte wever kinderhotel

Kids er op uit! – Bonte Wever in Assen

Een nachtje of een paar nachtjes lekker weg, wie houdt er niet van? Met kerst kozen wij er afgelopen jaar...
vakantie met kids

Eerste keer vakantie met een dreumes; food problems..

Oh wat kun je uitkijken naar zo’n vakantie met zon, zee, all-in en een ruim 1,5 jarige dreumes. Alles kan...
vakantie met kinderen

Eerste keer vliegen met onze dochter van één..

We gaan voor de eerste keer vliegen en ik heb mezelf compleet voorbereid op alles wat er voor mijn gevoel...