Hollands next top model!

24 juni 2020

Nou die titel neem maar gerust met een korreltje zout hoor 😉 maar toch is deze moeder best een beetje trots. Want zeg nou zelf welke moeder vind zijn of haar eigen kind nou niet de aller mooiste?

Modellenoproep

Als ik een modellenoproep voorbij zie komen via facebook of instagram  met de juiste maten van mijn dames vraag ik ze altijd of ze dat leuk zouden vinden. Fay roept bij alles heel hard ja en Jez wil altijd eerst zien waar het voor is. Ik ben bij zulke dingen wel altijd duidelijk dat dit een opgave is en dat, met het aantal aanmeldingen de kans heel klein is dat ze gekozen worden.

kindmodel, kindermodel worden, hoe wordt mijn kind model, model kinderkleding, kindermodellen gezocht

Kindermodel worden

Toch hebben ze al een paar keer geluk gehad. Zo mochten alle drie de meiden 2x doorpas kindermodel zijn bij een gaaf kinderkleding merk, hebben ze alle drie meegelopen in een modeshow voor een kinderkleding winkel, mochten ze alle drie model zijn voor product fotografie voor handgemaakt speelgoed en Fay en Jez mochten model staan voor fine-art fotografie van twee fotografes.

Waar moet je op letten wanneer je kindermodel wilt worden >>

Bij mij staan ze ook regelmatig voor de camera, voor de fun maar ook om foto’s te maken voor de reviews die we mogen doen voor Girlslabel. Dit vinden ze altijd leuk om te doen.

In de afgelopen weken had ik Fay en Jez ook weer voor verschillende dingen opgegeven en met resultaat. Jez mocht shooten voor het toffe kledingmerk Indian Blue Jeans en Fay mag gaan shooten voor het magazine voor Alpina Bikes. Twee hele toffe, toch wel bekende merken.

Jez heeft haar shoot inmiddels gehad en ze vond het helemaal geweldig om te doen. Lekker vertroeteld worden tijdens het doen van haar haar en make-up en ook de nageltjes werden gelakt. Daarna mocht ze natuurlijk verschillende mooie setjes voor de zomer 2021 gaan showen. Super gaaf zo’n rek waar dan de kleding op hangt die speciaal voor jou is uitgekozen met natuurlijk jouw foto’s eraan gelabeld. Na het omkleden van de setjes werden steeds de haren weer opnieuw gestyled en ook werd er veel met sieraadjes en accessoires gewerkt, ze maakten er in alle opzichten een feestje van voor de modelletjes.

Fotoshoot

Fay en ik zijn heel benieuwd hoe de shoot bij Fay voor Alpina Bikes er dadelijk aan toe gaat. Ze heeft er in ieder geval heel veel zin in na alle enthousiaste verhalen van Jez.

Vinden jullie kinderen het ook zo leuk om kindermodel te zijn en voor de camera te staan? Of doen jullie kids ooit iets van modellenwerk? Wij zijn benieuwd.

Liefs Kim

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

model voor filmpjes, actrice, kind actrice, kindmodel

Als een echte actrice

Fay mocht een tijdje terug model zijn voor de nieuwe fiets collectie van Alpina fietsen. Hiervoor mocht ze een middag...
model

Het leven van een Model

Een tijdje geleden schreef ik een blog over modellenwerk. Mijn twee oudste dochters mochten allebei model zijn voor ontzettend gave...
fotoshoot winnen, kindermodel, kinderfotografie, portretfotografie, portretshoot, zwart wit fotoshoot, fine art fotografie, natural portraits

Win een fotoshoot in deze speciale stijl

Heb jij een dochter die graag voor de camera staat? Wil jouw dochter kindermodel worden of haar portfolio uitbreiden? Of...