No bad hair days met Lobster Love

21 december 2021

Als meisjes vader of moeder wil je maar al te graag laten zien wat je onder je vleugels hebt. Meisjes zijn bij de geboorte natuurlijk altijd een beetje in het nadeel als het om de looks gaat, want zeg nou zelf, hoe vaak heb jij de vraag gehad of er een jongetje of een meisje in je maxicosi lag? Met een mooi haarbandje of van die leuke haarspeldjes en haaraccessoires maak je het meteen duidelijk; dit is mijn dochter!

Met de handen in het haar

Ik als meisjes moeder én ook nog kapster zit dagelijks met mijn handen in het haar. Mijn meiden zijn rijkelijk beloond met een mooie haardos en daar weet ik wel raad mee maar met een prachtige haarspeld geef je toch net die finishing touch aan je mooie creatie.

haarspeldjes en haaraccessoires, haaraccessoires voor meisjes, meisjes knipjes, haarknipjes, lobster love (800 x 800 px)

Lobster Love

Kennen jullie Lobster Love al? Ze verkoopt de mooiste haar juweeltjes voor je kleine maar ook grote meisje. Met heel veel liefde handgemaakt en dat is te zien. Wat een prachtige collectie heeft ze in haar webshop! Je vind er van alles, haarspeldjes, scrunchies, haarbandjes en nog heel veel meer. Ook weet ze goed in te spelen op verschillende thema’s. Denk hierbij aan Sinterklaas, kerstmis of halloween, ze weet er altijd een leuke twist aan te geven.

haarspeldjes en haaraccessoires, haaraccessoires voor meisjes, meisjes knipjes, haarknipjes, lobster love

Haarspeldjes en haaraccessoires

Voor mijn meiden ontving ik een super gaaf pakket met diverse soorten haarspeldjes en haaraccessoires voor meisjes. Hier kunnen we leuk mee aan de slag en met de kerstdagen in het zicht is dit natuurlijk een extra feestelijk puntje op de i. Door de vele soorten speldjes kun je ook altijd iets vinden wat goed bij je outfit matcht. Heb je nou twee linkerhanden en ben je dus helemaal niet handig met het fixen van het haar van je meisje, doe er dan gewoon een mooi haaraccessoire in en Voilà!

Naast al het moois voor je haar kun je er ook nog leuke andere dingetjes shoppen voor baby’s, kids en mama’s. Sieraden, woondecoratie, speelgoed, tassen, verzorging en nog heel veel meer. Ben je op zoek naar een kadootje of gewoon iets voor jezelf, snuffel dan eens een keertje rond in de webshop.

Liefs Kim

haarspeldjes en haaraccessoires, haaraccessoires voor meisjes, meisjes knipjes, haarknipjes, lobster love
haarspeldjes en haaraccessoires, haaraccessoires voor meisjes, meisjes knipjes, haarknipjes, lobster love

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

feestelijke haarknipjes, Hairjewelz By Elle, meisjesknipjes

Feestelijk haar met Hairjewelz By Elle

Voor het eerst dit jaar zouden wij een weekendje weg gaan tijdens de kerstdagen. Gezien de omstandigheden die we allemaal...
feestkleding meisjes, Party time girls

PARTY TIME GIRLS

HO HO HO! De meest gezellige tijd van het jaar is aangebroken, de winter! De geur van verse dennenbomen, gezellige...
haaraccessoires meisjes, haaraccessoires, meisjesknipjes, haar accessoires voor meisjes, haarspeldjes meisje

Time to sparkle!

Je houdt er van of je houdt er niet van. Grote kans dat je meisje er wel van houdt, mocht jij...