Game Review – Suika Game

19 december 2023

De wintermaanden zijn van start en dat betekent dat we vaker en langer binnen zitten. We zien dan veel al dat er meer gebruik word gemaakt van schermen. Gezellig een filmpje kijken, of even op de tablet spelen. Maar ook de Nintendo Switch word met regelmaat gepakt. Leuk als er verschillende spellen zijn waaruit ze kunnen kiezen. We kregen het super leuke spel ‘Suika Game’ om te downloaden. Lees verder om te zien wat wij er van vinden.

Bekijk hier meer leuke meiden games..

Suika Game

Wat is het eigenlijk voor een spel, dat Suika Game? Als je het hoort heb je niet meteen een bepaald beeld erbij maar wanneer je ziet wat je moet doen is het al vrij snel duidelijk. Bij dit leuke en vooral zeer verslavende puzzelspel is het de bedoeling dat je dezelfde fruitsoorten op elkaar laat vallen. Wanneer dat goed lukt worden de fruitstukken steeds groter en groter. Maar daardoor word het vak waarin je speelt wel steeds krapper…. Het is lastig om je fruit laag in het vak te houden, dus dat maakt het spel vooral heel uitdagend.

Een sport om je bij dit spel steeds weer uit te dagen!

De eerste keer dat ik het speelde was ik direct verkocht. Ik hou van dit soort spelletjes en kan daar echt uren in verzeild raken. Het is de kunst om steeds weer je score te kunnen verbreken. Iedere dag heb je een dagscore en je hebt ook je eindtotaal score. Een ware sport dus om jezelf steeds uit te dagen bij dit spel. Het spel is echt een aanrader.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-1

Budgetvriendelijke cadeautips voor je jarige kind!

Het lijkt wel alsof alles steeds duurder wordt, van boodschappen tot aan de energierekening. De kosten zijn de afgelopen jaren...
20240221_152006

Catrice Limited Edition – My Jewels. My Rules.

Tienermeiden opgelet! Catrice komt met een supergave limited edition… My Jewels. My Rules. Deze collectie zal tussen februari en maart...
avsFLA5L

Filmtip! – Peppa’s bioscoop feestje + WINACTIE

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Gezellig een filmpje kijken met een bakje...