Kom meezingen met Frozen!

4 december 2014

Vanaf zondag 14 december kun je in de Nederlandse bioscopen voor het eerst meezingen met de Frozen Sing-A-Long. Een magische sneeuwvlok geeft de maat aan bij de ondertitels, zodat het bioscooppubliek uit volle borst alle favoriete nummers kan meezingen van deze met met 2 Oscars® bekroonde hitfilm. Al eerder werd in de Verenigde Staten de Frozen Sing-A-Long in de bioscoop vertoond, compleet met publiek verkleed als Anna, Elsa, Olaf of een van de andere karakters uit de film. Dit bleek een enorm succes en nu is dan ook Nederland aan de beurt.

De film “FROZEN”

Frozen speelt zich af in een vervloekt koninkrijk dat omhuld is door een strenge eeuwige winter. Om een einde te maken aan de betovering besluit Anna, een dromerige en onbevreesde optimist, samen te werken met Kristoff, een stoere bergbewoner. Met elkaar maken zij een spannende reis om Anna’s zus, de ijskoude sneeuwkoningin Elsa, te vinden zodat ze samen de ijzige vloek over het koninkrijk te kunnen opheffen. Tijdens hun avontuur krijgen ze gezelschap van een grappige sneeuwpop genaamd Olaf en samen moeten ze ijskoude extreme temperaturen zien te overleven en vreemde wezens, trollen en andere magie trotseren. Ze gaan de koude strijd aan in een race tegen de klok, om zo het koninkrijk te redden van ondergang.

Frozen is bekroond met twee Academy Awards® voor Beste Animatiefilm en Beste Originele Song ‘Let it go’ en werd bekroond met een Golden Globe® voor Beste Animatiefilm. 

Frozen sing a long, frozen soundtrack, frozen winactie

Win 4 bioscoopkaartjes Frozen Sing A Long of de soundtrack Frozen (2x kans)

Ben jij een grote fan van Frozen en kun jij alle liedjes meezingen? Maak kans op 4 bioscoopkaartjes voor de Frozen Sing A Long of win de soundtrack van Frozen (2x kans). Wat moet je hiervoor doen? Print onderstaande kleurplaat uit en kleur hem zo mooi mogelijk in. Scan deze kleurplaat of maak er een foto van en stuur hem door naar info@girlslabel.com of zet hem op onze facebookpagina van Girlslabel. Vergeet niet de naam en leeftijd van degene die de kleurplaat gekleurd heeft te vermelden. Wij zullen de prijswinnaars mailen of taggen. Ook zullen de namen van de winnaars hier op Girlslabel bekend worden gemaakt op donderdag 18 december. Succes!

De winnaar is heeft haar prijs inmiddels ontvangen.

IMG_3686 (Medium)

Kleurplaat singalong

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-1

Budgetvriendelijke cadeautips voor je jarige kind!

Het lijkt wel alsof alles steeds duurder wordt, van boodschappen tot aan de energierekening. De kosten zijn de afgelopen jaren...
20240221_152006

Catrice Limited Edition – My Jewels. My Rules.

Tienermeiden opgelet! Catrice komt met een supergave limited edition… My Jewels. My Rules. Deze collectie zal tussen februari en maart...
avsFLA5L

Filmtip! – Peppa’s bioscoop feestje + WINACTIE

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Gezellig een filmpje kijken met een bakje...