Een heerlijk warme pyjama + winactie

23 november 2022

De donkere dagen maken je vaak veel slaperiger dan wanneer het nog licht is wanneer je naar bed gaat. Ook de kou buiten laat je merken dat je graag eerder onder de warme dekens kruipt oftewel in de winter duiken we het liefst lang en warm onder de wol. Naast een deken is een heerlijke zachte pyjama ook zeker geen overbodige luxe met de vrieskou buiten. Bij Claesen’s weten ze wel hoe ze de kids stylish en warm kunnen houden. Oh en nog iets leuks we mogen een pyjama naar keuze weggeven!

Bij Claesen’s vind je de mooiste collectie ondergoed, funwear, slaapmode, zwemkleding en accessoires voor baby’s, junior en senior. Ga je voor lieve bloemetjes, een stoere army print of coole kikkers? Alles is mogelijk!

Warme pyjama’s om heerlijk in te slapen

In de winter is een dekbed niet altijd voldoende en een pyjama zal je dan zeker extra warmte geven. Deze zijn bij Claesen’s in de mooiste prints verkrijgbaar. Die pyjama willen ze nooit meer uit dus dat word sowieso een pyjamadag organiseren.

Onesies on top!

Extra warm zijn de onesies. Deze bestaan uit één geheel met voorop een rits om deze dicht te maken. Omdat het uit één geheel bestaat heb je niet dat je koude lucht over je rug voelt waaien als je pyjamatrui omhoog kruipt. Super ideaal voor kindjes die het snel koud hebben. Ze zijn in verschillende warmtes verkrijgbaar en van katoen tot extra warm velours.

Een prinses in bed

Ben jij zo’n meisje dat het liefst alleen maar jurkjes draagt? Ook in bed? Dan zijn de pyjama jurkjes echt iets voor jou. Helemaal stylish onder de dekens klaar om naar dromenland te gaan. Er was eens……..

Sint tip!

Wist je dat het super fijn is om met Sinterklaas een pyjama te krijgen. Het is al echt kouder en dan dragen de kids veel vaker een pyjama in bed maar ook wanneer ze in het weekend s ‘ochtends naar beneden gaan om even tv te kijken is het lekker warm. Een fijn maar ook zeker praktisch cadeau voor 5 December!

Winactie…

Kun jij nog wel zo’n heerlijke warme pyjama gebruiken? Doe dan mee met onze winactie in samenwerking met Claesen’s en maak kans op een pyjama naar keuze. Vul het formulier hieronder in en kijk snel op www.claesens.nl om te kijken welke pyjama jij zou willen winnen.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

KeyArt_QR_clean

Nieuwe afleveringen van We Baby Bears + winactie

Vandaag op 11 maart verschijnen er nieuwe afleveringen van de serie We Baby Bears op Cartoon Network: De zoektocht naar...
Poster_DancingQueen_LR

Toffe films voor kids op Pathe Thuis + winactie!

De druilerige dagen zijn nog niet over, helaas zet het regenachtige weer nog even door. Des te leuker is het...
35071_161865_st_sd-high

Trolls 3 in Harmonie

Naar de bioscoop gaan blijft voor vele een favoriete uitje om met de hele familie te doen, echt een feestje....