Dans je zelf de winter door met TYGO & vito!

25 oktober 2023

De nieuwe collectie van TYGO & vito is weer om door een ringetje te halen.. Grapje om aan te trekken te natuurlijk! De meest comfortabele kleding voor kinderen die een actief leven lijden. Trek deze kleding aan wanneer je danst, buiten speelt of gewoon mee naar school. Jez mocht een toffe kledingset uit zoeken en ging voor stoer!

Dansen in comfy kleding

Onze dames hebben een actief leven naast school. Handballen ,dansen en de nodige speel afspraakjes worden doordeweeks zorgvuldig nageleefd. Jez heeft iedere woensdag dansles en vind het heel erg leuk om hier thuis voor te oefenen. Het liefst natuurlijk in comfortabel zittende kleding waar ze vrij in kan bewegen.

De outfit van Jez

Haar keuze was snel gemaakt bij het zien van de kleding. Haar oog viel direct op het super gave cerise baseball vest. En ik moet haar groot gelijk geven, wat een plaatje om te zien. Ook was ze heel duidelijk dat ze geen rokje wilde maar een stoere broek. Wel eentje die fijn zit en zacht is. Zo kwamen bij de zwarte tregging uit. De looks van een skinny jeans maar de comfort van een legging, perfect om in te dansen.

Voor onder het baseball vest zochten we nog een leuk shirt. We zagen deze longsleeve met leuke opdruk waarvan de kleuren weer terug komen in het vest. Ook kan ze het shirt met alleen de tregging dragen wanneer het nog niet zo koud is.

Leuke weetjes van TYGO & vito

Waar komt de naam TYGO & vito vandaan?
Dit zijn de namen van de honden van Yvonne en Inge, de oprichters van het merk.
TYGO is de grote hond, geschreven in GROTE LETTERS
vito is de kleine hond, geschreven in kleine letters

Lettertype…
TYGO & vito communiceert in het dyslexie lettertype. Dit lettertype is speciaal ontwikkeld voor mensen met dyslexie. Door de speciale vormgeving is het een stuk makkelijker en fijner te lezen.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

avsFLA5L

Filmtip! – Peppa’s bioscoop feestje + WINACTIE

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Gezellig een filmpje kijken met een bakje...
kinderkamer-babykamer

Dé kinderkamer trends van 2024

Verwacht je binnenkort een kleintje? Gefeliciteerd! Dan ben je misschien al bezig met het inrichten van de kinderkamer. Meubels, muurkleuren,...
meisjes-zomerkleding-nono

Pre spring collecties 2024! Are you ready?

Het is nog te koud voor blote benen onder dat te gekke nieuwe voorjaarsrokje, maar er is overal aan gedacht...