Cupcakes, lekker én leuk!

14 mei 2013

Cupcakes zijn kleine gebakjes die vroeger in Engeland tijdens theekransjes en high tea werden geserveerd. Nog steeds doen deze leuke kleine gebakjes het goed op feestjes. De laatste jaren is er een ware rage ontstaan en is het een favoriete zondagmiddag bezigheid van moeders en dochters: cupcakes bakken!

Cupcakes maken

Bakken en versieren van cupcakes is een heerlijke meiden activiteit en met een beetje geluk worden de mooiste creaties gemaakt. Het is ook niet moeilijk om cupcakes te maken met alle cupcake mixen en ingredienten die tegenwoordig al in grote getalen in de plaatselijke supermarkt te vinden zijn. Wil je er toch iets meer moeite in steken, dan kun je eens hier kijken op deze leuke site.

                 forwalls-muurstickers-cupcakes

Cupcake kasteel

Een kasteel van cupcakes op je muur? Het kan, met de leuke muurstickers Vrolijk Cupcakeland van het merk Roommates. Daarnaast zijn er ook allerlei andere cupcake muurstickers verkrijgbaar. Een heus cupcake-paleis of zwevende cupcakes over de muur, wat jij wilt. Alleen geschikt voor de echte cupcake-fans die elke dag in hun kamer van “cupcakes” willen genieten!

                stephen-joseph-kinderrugzak-go-go-bag-cupcake

Cupcake tas

Het klinkt een beetje raar, maar er zijn zelfs leuke tassen met cupcakes of in de vorm van cupcakes verkrijgbaar. En ze zijn erg schattig! Met deze leuke tassen val je zeker op op school en de rugzak is lekker groot, dus daar kunnen al je spullen mooi in. Neem snel zelf maar eens een kijkje op de leuke website Hippebeestjes.nl!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

bakken met kinderen, homemade, recepten, cupcakes bakken, red velvet brownies bakken

Lekker bakken in de kerstvakantie met de meisjes

Wie had deze nu nog zien aankomen; dat we het einde van dit jaar er weer net zo bij zitten...
reisenthel, abc reisenthel, portemonnee meisjes, portemonnee reisenthel, eerste portemonnee, zakgeld kind

Wanneer begin je met zakgeld geven?

Afgelopen weekend waren wij een weekendje weg. De hele meivakantie hebben we thuis doorgebracht met leuke daguitstapjes en als bonus...
meisjestassen van de kunstboer, hippe tassen

Nieuwe collectie meisjestassen van De Kunstboer

Het kekke merk De Kunstboer heeft een nieuwe collectie op de markt gebracht met een aantal heel leuke girly meisjestassen....