Bioscoop uitje; Hotel Sinestra

8 november 2022

Naar de bioscoop gaan blijft voor vele een favoriete uitje om met de hele familie te doen, echt een feestje. Gezellig wat drinken erbij en natuurlijk mag de popcorn hier ook niet bij ontbreken. Wij houden je op de hoogte van alle leuke kinderfilms in Nederland, want wie gaat er niet graag naar film!

De film Hotel Sinestra

Tijdens een skivakantie in het Zwitserse Hotel Sinestra wenst Ava in een boze bui haar overbezorgde ouders weg. De volgende morgen aan het ontbijt zijn alle volwassenen ineens verdwenen. Het feest barst los, want nu kunnen de kinderen alles doen wat ze zelf willen! Maar dan ontstaat, opgezweept door de opmerkelijk kinderachtige Jonas, een gevaarlijke situatie waardoor het hele hotel zonder stroom komt te zitten. Ava en haar nieuwe vrienden zetten alles op alles om hun ouders terug te vinden zodat ze samen kerst kunnen vieren.

Trailer…

Altijd leuk!!

Op onze websites geven wij het hele jaar door kaartjes weg door middel van winacties. Klik hieronder om te zien welke winacties er momenteel zijn.

Win een bioscoop uitje

Wij mogen 2x 4 kaartjes weggeven! Hoe tof is dat. Laat snel weten met wie jij naar deze heerlijke kerstfilm zou willen door het formulier hieronder in te vullen…

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

avsFLA5L

Filmtip! – Peppa’s bioscoop feestje + WINACTIE

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Gezellig een filmpje kijken met een bakje...
35358_171673_st_sd-high

Filmtip! Mean Girls 2 + winactie!

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Gezellig een filmpje kijken met een bakje...
bioscoop films

De nieuwste bioscoopfilms

Naar de bioscoop gaan blijft voor vele van jullie één van de favoriete uitjes om met de hele familie te...