Aftellen naar de feestdagen met deze bijzondere adventskalender

3 december 2021

Sinterklaas en Kerstmis, de tijd waarin iedereen in de ban is van kadootjes geven en krijgen. Voor de kleinere kids is Sinterklaas natuurlijk hét feest van het jaar en bij veel gezinnen waar de kids wat groter zijn zie je ze het kadootjes feest verschuiven naar de kerstdagen. Hoe dan ook beide vieringen zijn een feestje!

Met zulke dagen willen we de kids net een beetje extra verwennen met cadeaus en lekkers en in de winkels en webshops doen ze met zulke dagen extra hun best om al het moois wat ze verkopen onder de aandacht te brengen. Van Uitgeverij Lemniscaat ontvingen wij deze te gekke adventskalender en prentenboek.

adventskalenders, de gruffalo, de gruffalo adventskalender, Kinder adventskalender, uitgeverij lemniscaat

Bijzondere adventskalenders

Tegenwoordig barst heel winkelwonderland uit met de mooiste adventskalenders en ik vind dat echt zo onwijs leuk! Waar je vroeger alleen nog een exemplaar met (van die te goedkope) chocolaatjes kon vinden zie je nu de mooiste varianten verschijnen. Neem nou deze super leuke adventskalender van De Gruffalo. Hij ziet er alleen al fantastisch uit!

adventskalenders, de gruffalo, de gruffalo adventskalender, Kinder adventskalender, uitgeverij lemniscaat

Met zo’n adventskalender heb je vanaf 1 december tot en met kerst iedere dag een klein kadootje. In deze adventskalender vind je dan dus ook iedere dag de leukste teken, puzzel- en spelletjes boeken. Ook staan er liedjes en versjes in om samen te zingen en te lezen.

prentenboek, robin de roodborst, , uitgeverij lemniscaat

Prentenboek vs Netflix

Kennen jullie het prentenboek van Robin de Roodborst al? Het kerst prentenboek van het jaar. Robin word opgevoed door een muizenfamilie. Met haar vrolijke gefladder trekt ze steeds de aandacht van de kat, ze is nou een maal niet zo goed in muisstil zijn. Als ze een kerst ster ziet doet ze een wens, zal ze dan eindelijk ontdekken wie ze echt is?

prentenboek, robin de roodborst, , uitgeverij lemniscaat

Naast dit super mooie prentenboek is er op Netflix ook een korte kerstfilm uitgekomen van Robin de Roodborst. Deze duurt een half uurtje dus helemaal top om met kleine kindjes te kijken. Wat vind jij het leukst een boek of een film?

Liefs Kim

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp-zonder-titel-1

Leuke tips! Hoe brengt Sint de cadeautjes bij jouw?

Hoe laat jij ieder jaar die pakjes toch weer aangeleverd komen? Ik vind het toch een hele klus om ieder...
20231129_115650

Maak je eigen ‘mini food’ + Miniverse winactie

Ben jij dol op knutselen maar zoek je inmiddels wat meer uitdaging. Met de Miniverse  Make It Mini Food kun...
466458648e1ce016d7cec88628eb6f85

De mooiste surprises voor meisjes.

Het is weer bijna knutsel tijd. Gelukkig is er meer dan genoeg inspiratie als het gaat om surprises voor meisjes....