Lilipinso muurstickers

3 februari 2014

Nu voor het eerst verkrijgbaar in Nederland: Lilipinso. Dit franse merk maakt de mooiste kinderkamer decoratie, zoals muurstickers en meubelstickers. De producten stralen passie voor ontwerpen uit en ontworpen door een zorgvulig selecteerd team met elk een talent voor het ontwerpen van mooie kinderkamer decoratie voor kinderen.

Lilipinso muurstickers

Voor meisjes vielen ons met name de papieren vlinders op van Magali Fournier. Magali Fournier is een jonge normandische ontwerpster. Na het behalen van haar graad in vormgeving in Bordeaux heeft ze zich toegelegd op het ontwerpen van illustraties voor kinderen. Ze kiest heel bewust haar materialen en kleuren. En creert zo de mooiste kinderkamer decoratie, zoals de prachtige papieren vlinders die onze aandacht trokken. De papieren vlinders zijn gemaakt van stevig papier, waardoor de vlinders goed in model blijven staan als je ze op de muur plakt met bijgeleverde speciale plakkertjes. Je creeert er een mooi 3D accent mee op de muur. De vlinders zijn uitgevoerd in mooie roze-paarse pasteltinten met mooie patroontjes. Dus ideaal voor een meisjeskamer! Ook erg mooi als accent in een (meisjes) babykamer, boven de commode of het bedje. Ook leuk zijn de sterretjes in diverse maten, kleuren en patronen!

De Lilipinso muurstickers zijn nu in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl

lilipinso muurstickers, muurstickers meisjeskamer

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

20240501_074324

REVIEW | Fluffie Stuffiez + winactie!

Een knuffel die je niet alleen kan knuffelen, maar ook kan personaliseren en opnieuw tot leven kan brengen. Dat is...
garfield film

Nieuwe bioscoopfilm – Garfield + winactie

Garfield, de wereldberoemde typische binnenkat die een hekel heeft aan maandagen en dol is op lasagne, waagt zich buiten de...
zomer

Een glow up voor de zomer? Dit kun je doen

De zomer komt er weer aan. Dat betekent dat we weer massaal bezig zijn met onze looks. Misschien wil je...