Griezelkoorts

22 januari 2014

Heb jij een meisje dat wel tegen een stootje kan? Een stoere nuchtere jonge dame van tussen de 10 en 13 jaar die het heerlijk vindt om zich terug te kunnen trekken met een echt griezelboek? Die een op de schrikschaal een 3 scoort voor ‘kruip weg onder je deken’? Maar gewoon lekker doorleest omdat het een super gaaf griezelig maar ook romantisch verhaal moet zijn?

Koop dan Griezelkoorts – Akelige sms’jes voor haar van uitgeverij Deltas. Een verhaal van deze tijd waarin ge-chat, sms’t  en gegoogled wordt maar waar meisjes gelukkig ook gewoon een pyamaparty geven, giechelen om jongens waarop ze verliefd zijn, geheimen willen bewaren en het spelletje Truth or Dare spelen zoals wij dat vroeger deden met onze vriendinnen.

Aagje is een meisje dat tot over haar oren verliefd is op haar overbuurjongen Daan. Ze kent hem al van toen ze samen in de zandbak speelden maar ze durft hem niet te laten weten wat ze voor hem voelt. Tot ze een slaapfeestje geeft met haar 3 beste vriendinnen, vanaf dat moment gebeuren er griezelige dingen met haar. Ze krijgt nare sms-jes van iemand die haar laat weten dat ze bij Daan weg moet blijven en er gebeuren vreemde dingen in en rond haar huis…wie zit hier achter?! En dat terwijl Daan haar eindelijk naar het schoolfeest heeft gevraagd. Durft ze de confrontatie aan met deze spookverschijning die haar het leven zuur maakt? Maar nog belangrijker, durft ze met haar grote liefde Daan naar het schoolfeest? Pas op! Dit boek is alléén voor meiden met een hoge griezel factor.

Griezelkoorts Akelige smsjes

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

garfield film

Nieuwe bioscoopfilm – Garfield + winactie

Garfield, de wereldberoemde typische binnenkat die een hekel heeft aan maandagen en dol is op lasagne, waagt zich buiten de...
zomer

Een glow up voor de zomer? Dit kun je doen

De zomer komt er weer aan. Dat betekent dat we weer massaal bezig zijn met onze looks. Misschien wil je...
staafmixer

Een must-have in elke keuken

Staafmixers, ook wel bekend als handblenders, zijn voor iedereen die kookt – of je nu een doorgewinterde chef of een...