Poppenmeisjes – Het mooiste van Baby Born

14 oktober 2022

Meisjes en poppen; iets waar je als meisjesmoeder bijna niet omheen kunt zijn poppen. Ik weet nog toen ik vroeger zelf een klein meisje was dat onze woonkamer ook boordevol poppen spullen stond. Met 2 zussen was het ook niet heel veel anders dan poppen bij ons thuis. Ikzelf heb ook 3 meiden dus je raad wel hoe mijn speelkamer eruit ziet. Maar volgens mijn jongste dochter hebben we nooit poppenspul genoeg.

Baby Born is toch wel één van de bekendste en gewildste pop die er is. Inmiddels zijn er diverse soorten poppen verkrijgbaar zoals de soft touch baby, Baby Born little boy of girl en de Baby Born sister. Ook aan accessoires ontbreekt het bij Baby Born niet. Nu met 5 december in het verschiet leek het ons een leuk idee om eens te laten zien wat voor moois er allemaal te koop is van en voor Baby Born.

Baby Born Magic babypop met magische speen

Dit meisje begrijpt niet waarom ze nu al naar bed moet. Het is tenslotte nog licht buiten. Mama en papa hebben een geweldige truc: ze draaien het speentje in haar mond en dan sluiten haar ogen zodat het donker wordt. Waren alle baby’s maar zo makkelijk…

Een Baby Born popje voor jouw baby.

De schattige Sleepy babypop is een echt slaapkopje dat altijd haar slaapmuts draagt. Als het popje van 30 cm met het zachte lijfje moe is, moet je haar muts met borduursel van gesloten ogen omlaag trekken. ‘Sleep well!’ Het motto van de kleine dromer is geborduurd op het comfortabele roze rompertje, naast hemelse motieven. Deze pop van 30 cm met het hoofdje van zacht kunststof is geschikt voor kleintjes vanaf de geboorte en kan met de hand op 30° worden gewassen.

Baby Born Soft Touch Fantasie Sister

Eenhoorns zijn bijzonder, net als zussen. Fantasy Sister is het betoverende zusje van BABY born. Ze lijkt wel een elfje in haar jurk met tulen rok in regenboogkleuren en glittertop. Je kunt haar lange blonde haar op allerlei manieren stylen met de borstel, twee spiraalelastiekjes en vier clips. De haarband met de bloemenspeldjes maakt de kapsels nog mooier. Het meisje met het Soft Touch-lichaam heeft flexibele knieën en kan zelfstandig staan terwijl ze in het magische bos op de eenhoorn wacht. Ze neemt haar flesje met glitterdop altijd mee. Nadat ze een slokje heeft genomen, kan het zijn dat ze even huilt, omdat de mysterieuze eenhoorn zich niet laat zien.

Baby Born Luiertafel

Zit de luier niet goed? Dat kan niet gebeuren met de BABY born Luiertafel. De tafel in Scandinavische stijl heeft poten met een houtlook en past perfect bij de kinderstoel en het kledingrek. Terwijl BABY born op de zachte verschoningsmat ligt, waakt Berta de eend troostend over het verschonen van haar luier en geeft de billendoekjes aan. Schone luiers, kleding en speelgoed kunnen worden opgeborgen in de drie vakken onder de verschoningsmat.

Baby Born Bad – Poppenbad

De badkuip is waterblauw aan de binnenkant en wit met een golfreliëf aan de buitenkant. Als je op de lichtknop naast de douche drukt, dan licht de buitenste rand van de badkuip in verschillende kleuren op.
De doucheknop activeert de roze en witte douche. Als de badkuip leeg is, hoor je gespetter en andere typische watergeluiden. Is de badkuip van tevoren met water gevuld, dan komt er water uit de douchekop. Deze kun je naar de badkuip toe kantelen, zodat er geen water naast de badkuip drupt. Je kunt de douchekop ook uit de houder halen om BABY born eens lekker te wassen of Broer nog natter te sproeien.

Zet Baby Born in de kinderstoel en ga samen smikkelen.

Het is supermakkelijk om BABY born eten te geven in deze handige kinderstoel. De stoel heeft een Scandinavisch ontwerp met poten in houtlook en een comfortabel roze zitje. Op de rugleuning wachten Bruno de beer en Berta de eend ongeduldig op hun lunch. Op het lichtroze tafelblad is meer dan genoeg ruimte voor het bordje en flesje van BABY born. Het blad is natuurlijk niet alleen om te eten, maar ook ideaal om te tekenen, te knutselen en te spelen met bouwstenen.

Ga samen met Baby Born op stap met de scooter!

Baby Born vindt het geweldig om met haar scooter door de stad te rijden. Ze kan hem overal parkeren en de snelste routes gebruiken om van A naar B te gaan.
Het roze voertuig heeft een afstandsbediening. De knipperlichten knipperen als je naar links of rechts afslaat. De bandjes op het stuur zorgen ervoor dat BABY born veilig op haar plek blijft op deze tweewieler. Op het bagagerek kun je zelfs boodschappentassen meenemen. En je kunt de scooter pimpen met coole glitterstickers.

Baby Born Fietsstoeltje

BABY born oefent op haar fiets met zijwieltjes, maar haar benen zijn nog niet sterk genoeg voor een langere fietstocht. In een dergelijk geval vindt de kleine globetrotter het heerlijk om in haar fietsstoeltje te zitten terwijl één van de grotere kinderen fietst. Het comfortabele en ergonomische fietsstoeltje is voorzien van geometrische patronen. Dankzij het riempjessysteem blijft BABY born altijd veilig in haar zitje zitten, zelfs als de rit over hobbelig terrein gaat. Je kunt het stoeltje heel eenvoudig aan het stuur van een kinderfiets bevestigen met behulp van het klittenbandsysteem. En daar gaan we…

Maak een wandeling met Baby Born met deze vrolijke buggy!

Van deze wendbare, kleine buggy wordt iedereen blij. BABY born kijkt vanuit haar lila zitje hoe de wereld aan haar voorbijtrekt en zwaait naar alle wandelaars en joggers in het park. De riempjes zorgen ervoor dat BABY born altijd veilig vastzit.
Met een greephoogte van 53 cm is deze buggy ideaal voor kleinere kinderen. Na het uitstapje is de buggy inklapbaar en kan ruimtebesparend opgeborgen worden.

Hiep hiep hoera! Baby Born is jarig en geeft een feestje aan de vrolijke feesttafel.

Een verjaardagstaart is de kerst op de taart van elke verjaardag. Een bijzonder creatief exemplaar staat op Baby Born’s tafel. De taart met twee niveaus bestaat uit zes punten die zijn versierd met tweedimensionale cijfers en plaatjes. En terwijl Baby Born de kaarsjes uitblaast, speelt de taart een verjaardagsliedje. Baby Born en haar twee favoriete gasten kunnen aanschuiven aan de verjaardagstafel en zijn klaar om een punt te pakken.

Baby Born Kledingrek

Bello de hond werkt nu voor de modepolitie. Hij zit op het hoogste punt van het kledingrek om de kledingcollectie te bewaken en BabyBorn’s stijl te bewonderen. De kleine fashionista kan haar outfits bekijken in de verwijderbare spiegel. Het kledingrek in Scandinavische stijl heeft een houtlook. Er hangen drie kleurrijke kledinghangers aan de roze stang. Samen met de opslagruimte op de plank, bieden de twee roze laden heel veel plek voor accessoires en meer.

De mooiste poppenwagens van Baby Born

Nergens naar toe zonder je lieve kleine babypop. Geheel in stijl op pad met de prachtige kinderwagens van de Baby Born collectie. Van een buggy tot een wandelwagen en zelfs voor tweeling vervoer is gezorgd. Allemaal te gek voor je kleine poppenmeisje.

Veel te veel leuks voor je babypop

Zoals je hierboven ziet is er meer dan genoeg te koop om de uitzet van je babypop uit te breiden. Denk bijvoorbeeld ook aan poppenkleding en schoenen of prachtige wandelwagens. Kijk hier voor super veel BABY BORN artikelen waar je poppenmoeder hart sneller van gaat kloppen.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

zomer

Een glow up voor de zomer? Dit kun je doen

De zomer komt er weer aan. Dat betekent dat we weer massaal bezig zijn met onze looks. Misschien wil je...
staafmixer

Een must-have in elke keuken

Staafmixers, ook wel bekend als handblenders, zijn voor iedereen die kookt – of je nu een doorgewinterde chef of een...
jonathan-cooper-5eW9AG8Me9o-unsplash

Geef je tuin een upgrade, zo wordt je tuin de place to be

Een tuin is een verlengstuk van je huis en biedt een plek om te ontspannen, te genieten van de natuur...