De Teddy jas #wintermusthave

18 november 2019

Ja hoor, het is weer koud en de winterjassen hebben we hard nodig. Ik vraag me af of we überhaupt een zomer hebben gehad. Maar goed het wordt weer tijd om winterjassen te gaan shoppen. teddy jas

Deze teddymantel is zo gaaf!

Teddy jas

Zelf probeer ik de kinderen en mezelf zo lang mogelijk de tussenjassen te laten dragen eventueel met een dikkere trui eronder. In de tussentijd ga ik hard op zoek naar de winterjas (mits die van vorig jaar niet meer past). Ik ben zelf helemaal weg van de teddy’s. Ze zien er zo heerlijk cozy en warm uit! Dus voor Sylvie had ik een teddy in m’n hoofd. Zelf heb ik  een lang model en vorig jaar had Sylvie een reversible teddy.

teddy jas, MAYCE winterjas, meisjeswinterjas, meisjes teddy jas, teddy jassen

Deze teddy jas is zo tof!

Oversized model Teddy jas

Dit jaar wilde ik een wat warmer en  oversized model teddy jas. Maar welke wordt het dan? Je ziet ze nu ontzettend veel. Alleen sommige vallen in het echt toch best wel tegen. Ze zijn dan  wat dunner van stof, voelen een beetje te synthetisch aan of het is toch niet het model waar ik naar op zoek was. Persoonlijk hou ik van uniek en probeer ik een jas te zoeken waar niet de halve school straks in loopt.

Bekijk ook onze meisjes winterkleding pagina & winacties >>

Oversized Teddy jassen zijn dé trend

Warme winterjas

Uiteindelijk werd ik verliefd op de teddy jas van Raine Rocking ballerina. Hij is verkrijgbaar in 4 kleuren: zwart, camel, caramel en legergroen. Wat een geweldige jas en mooi prijsje. Ik heb Sylvie gevraagd welke kleur ze het mooiste vond en zij koos voor de caramel, een prachtige warme kleur. Ik ben echt super blij met deze keus en Sylvie ook. Hij staat bij elke outfit en is heerlijk zacht en warm. Ik moet wel zeggen dat ik voor het natte weer, lees sneeuw etc., er wel een gewatteerde jas bij heb. Maar grootste gedeelte van de winter straalt ze in deze jas!

Helaas is deze jas inmiddels uitverkocht, maar we hebben nog een leuk alternatief gevonden van Mayoral en AI&KO.

teddy jas meisje, camel kleur teddy jas, teddy jas, girlslabel, winterjas meisjes

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

vinrose meisjes kleding

Review; Winterse sferen met kleding van Vinrose

De koude dagen zijn in volle gang en de winterkleding hangt daarom inmiddels vooraan in de kast. Nu hangt daar...
meisjes winterkleding

Toffe herfst en winter collecties 2023-2024

We zijn er dit jaar al vroeg aan toe! Je kunt de herfstcollectie niet snel genoeg gaan shoppen want deze...
img

Gespot! De nieuwste winterjassen voor meisjes 2023-2024

Het weer kan zo maar weer eens omslaan hier in het wispelturige Nederland. Daarom kun je maar beter alvast die...