Heeft jouw dochter al zo’n leuke bontjas? Fake fur uiteraard!

21 september 2021

Een bontjas voor meisjes vind ik zo leuk!! De schattigste meisjes lopen in de meest leuke bontjasjes rond. Heeft jouw dochter ook al een leuke fake fur jas voor de winter?

Bekijk ook deze leuke winterjassen voor meisjes >>

Bontjas voor meisjes

Heel veel meisjeskleding merken hebben een bontjas in hun wintercollecties. Van een echte trend kun je dan wel spreken. Maar trendy of niet, het staat zo leuk! Ik moet wel zeggen dat ik een fake fur jas echt als extra jas heb voor mijn dochter.

bontjas voor meisjes, fake fur jas, meisjes bontjasjes, leuke bontjassen, LIKE FLO MEISJES WINTERJAS F107-5280/900 BRUIN, bontjas animal print

Wat een super leuke jas!!

Fake fur jas voor meisjes

Deze bontjas voor meisjes met animal print is van Like Flo en is niet alleen helemaal hip, hij is ook super warm. Echt een heel dikke winterjas. Amber wilde hem niet meer uitdoen. Hij staat super goed en leuk bij iedere haarkleur. Let maar eens op. Je herkent deze Like Flo jas overal! Combineer deze jas met een leuke jeans, skinny of flare of draag hem met een mooi jurkje. De fake fur jas lijkt moeilijk te combineren, is echt niet zo. Juist super leuk om hem te stylen ook met veel kleur en andere prints! Go for it Girl!


Reversibel bontjas

Een reversibel winterjas is helemaal hip op dit moment en wij snappen wel waarom. Je koopt een jas en je hebt er eigenlijk twee. Een passende jas bij iedere style. Meestal is de ene kant van de jas effen van kleur, en de andere kant juist heel explosief van print of kleur. Super leuk want zo kun je lekker mixen en matchen en nieuwe looks creëren. Wat vind je van deze zwarte jas die Amber hier draagt? Aan de ene kant dus mooi zwart en aan de andere kant een donkergroene bontjas met animal print. Tof toch?!

bontjas, fake fur jas, like flo winterjas, bontjassen voor meisjes , groene bontjas meisje, LIKE FLO MEISJES REVERSIBLE WINTERJAS F107-5202/355 GROEN
bontjas, fake fur jas, like flo winterjas, bontjassen voor meisjes , groene bontjas meisje, LIKE FLO MEISJES REVERSIBLE WINTERJAS F107-5202/355 GROEN
reversibel winterjas meisjes

Deze reversibel jas staat je super tof Amber


Jouw dochter in haar bontjas op Girlslabel

Loopt jouw dochter ook in een bontjas wanneer het winter is? Wij zijn benieuwd! Mail je foto naar info@girlslabel.com. 

En vergeet ons niet te liken op Facebook en Instagram. De leukste foto’s plaatsen wij in de rubriek: Outfit of the day. Wie weet zie je jouw foto hier terug!

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

img

Gespot! De nieuwste winterjassen voor meisjes 2023-2024

Het weer kan zo maar weer eens omslaan hier in het wispelturige Nederland. Daarom kun je maar beter alvast die...
zomerjas meisje

Zin in de zon met deze zomerjasjes

De dagen worden steeds een beetje mooier en langzaam kruipt ook de temperatuur al iets omhoog. Nog niet warm genoeg...
20220921_155816

Een warme winter met de jassen van Retour Jeans

De eerste koude dagen hebben we al gehad en soms was er al een lichte twijfel of we nog voor...