Pyjama Party!

30 november 2016

De koude wintermaanden zijn heerlijk om thuis, lekker de hele dag, in je pyjama rond te lopen. Open haard aan, een beker warme chocomelk erbij en iedereen zijn favoriete pyjama aan. Samen spelletjes doen of ieder voor zich lekker chillen, het kan en mag allemaal op deze heerlijke relax dag. Tijd voor een Pyjama Party!

Vroeger werd de pyjama alleen als kledingstuk tijdens het slapen gedragen, maar dat is allang niet meer. De pyjama wordt steeds populairder en wordt deze gedragen zowel overdag als in de avond. Tegenwoordig zijn de pyjama’s ook echt niet meer suf, maar zijn het echte fashion items en zijn ook hier trends in te vinden. Denk maar aan de hippe jumpsuits of onesies!

De leukste pyjama’s voor een Pyjama Party!

Maar een Pyjama kun je natuurlijk ook dragen met al je vriendinnen tijdens een Pyjama Party! Gezellig samen met vriendinnetjes, buurmeisjes en zusjes de hele avond kletsen op haar slaapkamer, giechelen, lekker eten, spelletjes doen, films kijken en natuurlijk ook een beetje slapen. Natuurlijk wil je dochter voor haar Pyjama Party ook een nieuwe pyjama of nachthemd.

pyjama party, meisjes pyjamas, leuke pyjama meisje

Tips voor een Pyjama Party

  • Als uitnodiging voor een Pyjama Party print je een slaapmasker of geef iedere gast een klein knuffeltje met een lief kaartje er aan. Een kussensloop met hierop de uitnodiging geschreven met watervaste stift is ook een leuk idee. Mooi lint eromheen en klaar is de originele uitnodiging.
  • Zorg dat je al genoeg matrassen of slaapmatjes in de woonkamer klaar hebt liggen. Leg ook alvast het beddengoed van je dochter klaar, zodat de rest zo kan aanschuiven.
  • Zorg voor voldoende kussens. Dat slaapt lekker en is ook fijn om heerlijk tegenaan te leunen tijdens het kletsen en kijken naar een film. Wanneer je niet genoeg kussens hebt, vraag je of iedereen haar eigen kussen meebrengt.
  • Om het feestje in stijl te houden kun je vragen of ieder meisje een roze pyjama of nachthemd wil meebrengen.
  • Kies van te voren alvast een paar mooie films en verschillende spelletjes uit en leg deze klaar.
  • Zorg dat er voldoende lekkers te eten en te drinken is. Bak samen met je dochter cupcakes, versier de randen van de drinkglazen en zet kannen met limonade klaar. Natuurlijk mogen chips en popcorn niet ontbreken!
  • Vergeet het ontbijtje voor de volgende ochtend niet!
  • Slaap lekker 😉

Natuurlijk hoef je voor een Pyjama Party niet perse jarig te zijn. Het is ook leuk om samen met de kinderen een slaapfeestje te houden. Iedereen pyjama’s aan, matrassen en beddengoed naar beneden en heerlijk films kijken. Succes gegarandeerd!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC00623-kopieren

Een heerlijk warme pyjama + winactie

De donkere dagen maken je vaak veel slaperiger dan wanneer het nog licht is wanneer je naar bed gaat. Ook...
kinderpyjama's cleasen's nachtmode kids meisjes girlslabel

Slapen word een feestje met Claesen’s

Al vanaf 1993 een begrip in modeland, waar ze vroeger begonnen als ondergoedmerk zijn ze inmiddels fors uitgebreid. Tegenwoordig kun...
valentijnsdag winactie, claesens, claesen's, claesens meisjes, meisjes pyjama, pyjama onesie, meisjes onesievalentijnsdag winactie, claesens, claesen's, claesens meisjes, meisjes pyjama, pyjama onesie, meisjes onesie

Valentijnsdag pyjama party

Bijna is het weer zo ver. Alles kleurt roze en rood en wij grijpen alles aan voor leuk extraatje, dus...