Onesie budget tip

17 januari 2020

Zara’s onesies werden nu wat kort dus ik ging op zoek naar een nieuwe, ze hebben tegenwoordig de hele jungle in de winkels hangen. Maar ik kwam op een webshop van een redelijk bekende supermarkt terecht en daar vond ik dé onesie die echt onweerstaanbaar is. Bekijk mijn Onesie budget tip!

Onesie Budget tip

Tijdens mijn zoektocht kwam ik terecht op de Lidl-shop, Ik zag hele leuke Onesies, Flamingo, Schaap of Panda. En van de prijs werd ik nog vrolijker, Van: 7,99, afgeprijsd naar 5 euro! Verzending is wel 5 euro, maar goed, als je twee Onesies besteld ben je 15 euro kwijt, en vind ik het persoonlijk nog niet prijzig.

Ik besloot de panda (lila) en flamingo (roze) te bestellen, de verzending gebeurde een week later dit stond ook netjes aangegeven, wanneer het verzonden zou worden.

De Onesies vallen goed op maat, en zijn heerlijk zacht en warm. En blijven mooi na een wasbeurt.

Misschien liggen ze ook in de winkel, maar zo niet neem dan zeker een kijkje op de lidl-shop, ik ga dat zelf zeker vaker doen.

Shop de Onesie hier

onesie budget tip, goedkope onesie, girls onesie, meisjes onesie, panda onesie, flamingo onesie

TIP: goedkope meisjeskleding >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

20240501_074324

REVIEW | Fluffie Stuffiez + winactie!

Een knuffel die je niet alleen kan knuffelen, maar ook kan personaliseren en opnieuw tot leven kan brengen. Dat is...
garfield film

Nieuwe bioscoopfilm – Garfield + winactie

Garfield, de wereldberoemde typische binnenkat die een hekel heeft aan maandagen en dol is op lasagne, waagt zich buiten de...
zomer

Een glow up voor de zomer? Dit kun je doen

De zomer komt er weer aan. Dat betekent dat we weer massaal bezig zijn met onze looks. Misschien wil je...