Knutselspeelgoed als cadeau tip voor de Sint

9 november 2019

Nu we meer binnen zijn, is het fijn als de kinderen zich ook lekker binnen kunnen vermaken. En om ze niet te veel tijd voor de televisie of achter een videospelletje te laten doorbrengen, zijn we op zoek gegaan naar knutselspeelgoed. SES Creative heeft een ontzettend uitgebreid assortiment met knutselspeelgoed. Zelf knuffels, sieraden of bruisballen maken? Of lekker kleien, verven of in de weer met strijkkralen? Voor iedere leeftijdscategorie is een veel keus. Super handig zo voor de feestdagen. Wij hebben alvast twee knutselsets voor je getest, zodat je kunt zien of het iets voor jouw dochter is.

Speelgoed top 10 voor meisjes >>

Glitterkaarten inkleuren

Hoe vaak stuur jij nog iets met de post mee? Laatst moest Robyn een postzegel meenemen en ik realiseerde me dat ik me niet eens kan herinneren wanneer ik die voor het laats gekocht heb. Dus ik heb meteen een setje gehaald, zodat we binnenkort weer eens ouderwets kaarten kunnen versturen. De glitterkaarten van SES zitten in een compact doosje, ook handig voor als je bijvoorbeeld op vakantie gaat ofzo. Het is altijd leuk en handig om wat vermaak bij je te hebben.

SES glitterkaarten, knutselspeelgoed

SES glitterkaarten

De set bestaat uit de glitterkaarten en er zitten ook potloden bij. Hiermee kun je dus meteen uit de voeten, ook erg leuk als cadeautje! De kaarten hebben vrolijke, hippe prints en zijn een feestje om in te kleuren. Het papier voelt heel apart aan, maar de potloden werken er prima op. Binnenkort de familie maar eens verblijden met de vrolijke luiaard!

Glitterzeep juwelen

Kijk, dit is pas knutselspeelgoed voor meisjes. Glitterzeep juwelen van SES is een zilveren blik met een buisje vol glitter, verschillende kleuren ‘gelei’ en vormpjes. Je kunt er heel makkelijk zeep mee maken en het worden dan juwelen. Helemaal perfect voor Robyn, zij is niet vies van een edelsteen meer of minder 😉 En… het is nog zo gepiept ook. Wij hebben hier de magnetron voor gebruikt. Je kunt verschillende kleuren zeep maken, in verschillende vormpjes. Je warmt de kleuren op zodat ze vloeibaar worden en je giet ze in het vormpje. Ook hebben we royaal de glitters eraan toegevoegd.

Zeepjuwelen, SES creative, knutselspeelgoed, knutselset

Zelf zeep juwelen maken is leuk!

Robyn wilde regenboogzeepjes dus we hebben van verschillende kleuren steeds een laagje erin gedaan. Dan moet je een uur wachten… En dan zijn de glitterzeep juwelen klaar! Je kunt de hele kleine vormpjes op de grote zeepjes plakken met een beetje water en zo fleur je de badkamer of wc gezellig op.

knutselspeelgoed, meisjes speelgoed, meisjes cadeautje

Creatieve knutselsets

Dus hopelijk heb je iets aan deze knutselcadeautips. SES Creative heeft nog veel meer knutselspeelgoed en is leuk en betaalbaar en verrast je steeds weer met andere knutselsets. Zo blijft je dochter op allerlei verschillende manieren creatief bezig. Super leuk!

Ook leuk zijn deze schoencadeau tips voor Sinterklaas >>

knutselen, zelf zeep maken, knutselset

zeep knutselen, zelf zeep maken

Shop hier het leukste speelgoed voor de feestdagen >>

Het mooiste houten speelgoed >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

20231129_115650

Maak je eigen ‘mini food’ + Miniverse winactie

Ben jij dol op knutselen maar zoek je inmiddels wat meer uitdaging. Met de Miniverse  Make It Mini Food kun...
topitm-1

Review – Cre-A-tures olifant & unicorn

Ben je op zoek naar een leuk en schattig vriendje voor je kind? M’n dochter Lott kreeg deze leuker Cre-A-tures...
image

Let’s be creative and cute – Studio Pets

Kennen jullie Studio Pets al? Voor wie het nog niet kent, foei 😉 Want Studio Pets heeft toch de schattigste...