BFF Twinning, 2x zo veel lol

31 maart 2019

Wat een leuke foto’s hebben wij van jullie ontvangen. En natuurlijk zijn de BFF foto’s nog steeds welkom. Super leuk om te zien wat de meiden allemaal aantrekken en hoe cute ze samen zijn. Wij houden van twinning meisjes.

Leuke twinning jurkjes voor BFF’s >>

Waarom twinning zo leuk is

Jong meiden delen graag alles, of in ieder geval heel veel, met elkaar. Ze vinden vaak dezelfde dingen leuk, willen ook graag hetzelfde hebben. Wat de een heeft, wil de ander ook. Dezelfde meisjesjurken, dezelfde sieraden en matching outfits zijn daarom erg populair. Dat is natuurlijk altijd al mogelijk geweest, maar nu is het echt hot. Nu kopen we bewust dezelfde outfit en dragen hem dan ook op hetzelfde moment. Bij sommige BFF’s gaat dat trouwens onbewust. Zij kiezen onbewust dezelfde meisjeskleding uit. En gaan als een tweeling naar school, zonder dat ze het van elkaar weten.

Shop hier meer Mini Me Mode

Bekijk deze leuke twinning meisjes

meisjeskleding, hippe meisjeskleding, twinning meisjes, girlslabel, twinning girls

Deze besties Annemijn en Sofie hebben heel veel dezelfde kleding en zonder overleg komen zij dan ook nog geregeld op school in dezelfde kleren 😊 BFF ❤️

Flore en Feline, bff twinning, vriendinnen

Flore en Feline


Floor en Fiene, vriendinnen

Floor en Fiene


Fenna en Jennifer, bff twinning, bff mode, meisjesmode, twinning mode, twinning meisjes

Fenna en Jennifer


bff twinning, bff mode, meisjesmode, twinning mode, twinning meisjes

Melina en Jaina


Ravi en Sasha, vriendinnen outfit, matching outfits

Ravi en Sasha


Twinning accessoires voor meisjes

Wat ook heel leuk is om te twinnen met acessoires. Je kunt dezelfde haarband dragen, dezelfde tas of sieraden dragen. Dat vinden meisjes vaak ook al heel leuk. Bij Souza vind je de leukste accessoires voor meisjes en binnenkort hebben wij een leuke BFF twinning winactie. Speciaal voor de echte BFF’s die van mooie meisjesspullen houden. Hou onze site goed in de gaten, zodat je deze winactie niet mist.

OPROEP twinning meisjes

Heeft jouw dochter een BFF? En dragen ze graag dezelfde kleding of hebben ze dezelfde kledingstijl?Kortom, zijn het twinning meisjes? Stuur je leukste foto naar ons op: info@girlslabel.com en dan plaatsen wij hem op onze site. Ook leuke moeder dochter twinning foto’s ontvangen we graag, want twinning is natuurlijk niet alleen voor BFF’s. Ook nichtjes, zusjes, alles kan!

Moeder dochter twinning is ook super leuk en hip >>

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

avsFLA5L

Filmtip! – Peppa’s bioscoop feestje + WINACTIE

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Gezellig een filmpje kijken met een bakje...
kinderkamer-babykamer

Dé kinderkamer trends van 2024

Verwacht je binnenkort een kleintje? Gefeliciteerd! Dan ben je misschien al bezig met het inrichten van de kinderkamer. Meubels, muurkleuren,...
meisjes-zomerkleding-nono

Pre spring collecties 2024! Are you ready?

Het is nog te koud voor blote benen onder dat te gekke nieuwe voorjaarsrokje, maar er is overal aan gedacht...