Twee dochters

27 januari 2013

Mijn vriend straalde, hij wist het al. De echoscopist zei dat ze dat knap van hem vond, zij kon het namelijk nog niet zien. Al die slurfjes en slangetjes, natuurlijk was het een jongetje! De echoscopist keek verder en wees ons drie streepjes aan. Een meisje.

Een tweeling … twee dochters

Vriendlief heeft toen héél  even geslikt. Even daarvoor hadden we te horen en gezien gekregen dat ook het andere kindje een meisje was. Twee dochters! Gelukkig bleek tijdens deze 20 weken echo ook dat allebei de kindjes gezond waren. Na de echo reden we gelijk door naar Oostenrijk voor een week wintersport. Al een klein beetje met z’n vieren en met een namenboek in mijn tas. Die week ging ik met mijn kostbare lading en escorte de berg af. Een supertrotse aanstaande vader en opa en oma zorgden er voor dat ons niets kon gebeuren.

Meisjesmama

Inmiddels zijn we een heleboel luiers, slapeloze nachten, gelukkige en ook ongelukkige (echt waar!) momenten verder. Ook dit jaar gaan we weer naar ons favoriete plekje in Oostenrijk. De tijd van met een duowagen de ski-lift in (werkt niet!) en een skirooster (jij de ochtend, ik de middag) is voorbij. Om maar niet te spreken van het zweten tijdens ontbijt en diner in zo’n heerlijk warm gestookte Oostenrijkse eetzaal met twee peuters… Het was af en toe een hoop gedoe maar we hadden het absoluut níet willen missen!

5 jaar zijn ze nu. En als een trotse moeder de gans met twee kuikens ga ik sinds vorig jaar de blauwe en zelfs lichtrode piste af. Met een supertrotse vader die er nog steeds voor zorgt dat ons niets overkomt.

Ellen

kids waterspout

 

Hebben jullie een (vaste) oppas en hoe kwam je bij deze oppas terecht?

Lees ook; Gezocht: een opas die wél ervaring heeft >>

Lees meer meisjesmama blogs >>

Meisjeskleding >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

avsFLA5L

Filmtip! – Peppa’s bioscoop feestje + WINACTIE

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Gezellig een filmpje kijken met een bakje...
kinderkamer-babykamer

Dé kinderkamer trends van 2024

Verwacht je binnenkort een kleintje? Gefeliciteerd! Dan ben je misschien al bezig met het inrichten van de kinderkamer. Meubels, muurkleuren,...
meisjes-zomerkleding-nono

Pre spring collecties 2024! Are you ready?

Het is nog te koud voor blote benen onder dat te gekke nieuwe voorjaarsrokje, maar er is overal aan gedacht...