Thema verjaardag Unicorn voor Noortje

2 december 2018

Bij ons is het een groot feest want Noortje is 7 jaar geworden. Dit jaar hadden we thema verjaardag Unicorn voor Noortje. Elk jaar mag ze van mij een kinderfeest thema bedenken en ik vind het heerlijk om hier al heel vroeg mee aan de slag te gaan. Ik vind het leuk om op een creatieve manier een themaverjaardag te organiseren. En als je daar op tijd mee begint hoeft dit ook helemaal niet duur te zijn.

Populair unicorn speelgoed >>

Thema verjaardag Unicorn

Noortje is op dit moment een groot fan van eenhoorns / unicorns en zeemeerminnen. Uiteindelijk is het het thema Unicorn geworden. Een vriendin van mij had nog leuke versiering liggen en ik heb zelf een box mogen ontvangen, wat ik heb kunnen gebruiken bij haar verjaardag en kinderfeestje.

Bekijk ook deze kinderfeest decoraties >>

unicorn taart, thema verjaardag unicorn, traktatie unicorn, traktatie eenhoorn, unicorn party, unicorn feest

Toch een taart voor Noortje

Eigenlijk wilde ik dit jaar geen taart maken. Het gaat al maanden slecht met mijn rug en al ver voor de verjaardag besloot ik het niet te doen. Uiteindelijk kon ik het toch niet laten! Mijn rug lijkt weer wat op te krabbelen en Noortje vroeg elke keer weer of ik een taart wilde maken en die blije koppies als de taart binnengebracht wordt tijdens het zingen…… Dus deze mama was om.

Als ik taart maak, komt er altijd een vriendin langs. Zo ook deze keer. Erg gezellig. Natuurlijk wordt het een eenhoorn taart. Noortjes lievelingskleur is paars, dus ik besloot de taart paars te maken. 2 lagen, beide lagen paars.Ik ben er altijd erg lang mee bezig en had deze keer ook voor 2 dagen oppas geregeld. Alles ging goed, tot ik de laatste vulling ging kloppen, stopte de mixer ermee !! Gelukkig was de buurvrouw thuis en heb ik die van haar kunnen lenen.

unicorn taart, thema verjaardag unicorn, traktatie unicorn, traktatie eenhoorn, unicorn party, unicorn feest

De grote dag

De verjaardag zelf was ontzettend gezellig. Het was de eerste grote verjaardag in ons nieuwe huis.  Normaal speelden de kinderen in de 2de hal, maar die hebben wij hier niet, dus we hadden 1 slaapkamer ‘kidsproof’ gemaakt. Daar mochten ze spelen. Uiteindelijk bleek het droog weer te zijn (ze gaven regen op dus we boften) en speelden er heel veel kinderen buiten op de trampoline.

In huis hadden we statafels staan, waar uiteraard eenhoorn servetten op lagen. De eettafel stond gedraaid voor de ruimte en op deze tafel stonden lekkere hapjes in de kleuren van eenhoorns. (alles was pastel)Noortje is ontzettend verwend en het was 1 groot feest. Noortje 7 jaar, een gigantisch cliché maar o zo waar, wat gaat de tijd toch snel……..  Ze is echt al een dametje.

Resultaat? Veel pijn en een blije dochter

En mijn rug? Ja, ik was wel een beetje op… 2 dagen in de keuken staan en zittend werken aan de eettafel heeft me opgebroken.  Dus na het bakken ben ik heel vroeg naar bed gegaan.

Tussen de verjaardag en het bakken van de taart zat gelukkig nog 1 dag. Een dag waarop ik niets gedaan heb, alleen maar mijn rug rust gegeven.  (dat is iets wat ik heel moeilijk vind, maar ik weet dat het moet) Op de verjaardag zelf heb ik lekker gekletst, gedronken en de mensen voorzien van lekkers.  De pijn daarna, dat heb ik er voor overgehad. De nachten wakker…… tja ik sla ze liever over, maar wat heeft Noortje genoten. 1 dag in het jaar draait helemaal om haar en dat mag. Mijn prinses…..

thema verjaardag unicorn, traktatie unicorn, traktatie eenhoorn, unicorn party, unicorn feest

Lees hier wat onze bloggers mee maken >>

Voor als een feestje alleen niet genoeg is: Thema kamer unicorn >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderfeestjes-unichorns-meisjesfeestje

Hieppp Hieppp hoera… tijd voor een feestje!

Heb je binnenkort iets te vieren en ben je op zoek naar originele feestversiering? Neem dan een kijkje bij Hieppp....
unicorn slaapkamer, unicorn kamer, unicorn dekbedovertrek, unicorn accessoires

Unicorn slaapkamer 🦄

Het is wit, superzacht en elk meisje wordt hier blij van. Prachtige unicorns! Ze zijn neergedaald uit de wolken om...
kinderfeestje ideeën, meiden kinderfeestje, meisjesfeest

TOP 5 meiden kinderfeestje – dit zijn de leukste feestjes

Hieperdepiep! Je mag weer een meiden kinderfeestje organiseren. Want het maakt niet uit hoe oud je dochter wordt, elke verjaardag...