De leukste speelgoed winacties

27 augustus 2021

Iedere keer komt er wel weer iets nieuws, iets leuks en iets dat ze willen hebben. En zo blijven wij, als ouders bezig. “Mam, mag ik dit?” “Ik wil dit op mijn verlanglijstje” en zo gaan het maar door. En dan zijn er regelmatig kinderfeestjes en verjaardagen waar we iets leuks voor moeten bedenken. Gelukkig hebben we doorlopend leuke samenwerkingen met speelgoedmerken, zodat we een leuke speelgoed winactie op kunnen zetten. Hou deze pagina dus goed in de gaten, zodat je niks mist.

meisjesspeelgoed, online meisjes speelgoed winkel, hip meisjesspeelgoed, hip kinderspeelgoed, speelgoed meisjes 8 jaar

Shop hier het leukste meisjesspeelgoed >>

Doe mee met onderstaande speelgoed winactie

Filmdistributeur en bordspellenontwikkelaar Just entertainment en weekkrant Kidsweek slaan de handen ineen en komen vanaf 1 september 2021 met een educatief taalspel. Speelgoed waar je iets van leert is altijd leuk. Lees mee en doe mee met onze winactie!

Taalhelden van het Spelwoud

Kidsweek Taalhelden van het Spelwoud is een avontuurlijk bordspel waarbij kinderen van het basisonderwijs op speelse wijze begrijpend leren lezen. Het educatieve spel is te spelen op verschillende niveaus: niveau 1 vanaf groep 4 tot niveau 3 voor groep 7 en 8. Het spel kun je op school of thuis spelen en bevat een boekje met maar liefst 60 teksten om je brein te trainen.

De taalhelden komen in actie om samen met jullie de monsters van het spelwoud te verslaan. Het spelwoud zit vol met gevaarlijke wezens die zich voeden met taal en alleen de taalhelden kunnen ze verslaan. Kies je favoriete taalheld, creëer je eigen spelwoud en werk samen om met jullie taalkennis de monsters te verslaan! Als je genoeg hebt geoefend als team kun je ook tegen elkaar spelen om te kijken wie de meeste sterren kan verdienen!

In Taalhelden van het Spelwoud plaatsen spelers kaarten op tafel om zo een pad door het spelwoud te vormen. Met persoonlijke taalhelden bewandelen ze het pad om schatkisten te vinden en eindbazen te verslaan. Om eindbazen te verslaan beantwoorden spelers vragen gerelateerd aan teksten die ze lezen. Bij het goed beantwoorden van een vraag verdienen de spelers sterren, die aan het einde van het spel worden opgeteld om een highscore te vormen.
Kunnen jij en jouw team de beste highscore halen? Laat het avontuur beginnen!

Speelduur: 30 minuten
Aantal spelers: 1-6 personen
Geschikt voor: 7+
Verkoopadviesprijs: € 19,99

Winactie

Wil jij dit leuke taalspel ook graag spelen om het begrijpend lezen en de woordenschat weer even een boost te geven? Leuk om met de hele familie te spelen! Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij wilt winnen. De namen van de in totaal 3 winnaars staan binnenkort hier op Boyslabel & Girlslabel. Good Luck!


Mama Josie met haar kangeroe baby’s is favoriet op dit moment!

WIN Mama Josie

Mama Josie is op dit moment heel populair bij de meisjes en wij begrijpen wel waarom. Wat een schatje is deze zachte, interactieve knuffel. Deze FurReal Mama Josie de kangoeroe interactieve speelgoeddier is lief en heeft 3 schattige baby’tjes! De ene baby is een jongen en de andere een meisje, en de derde is … een verrassing!

Wil jij deze winnen voor jouw dochter? Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige winnaar! 

De gelukkige winnaar heeft inmiddels haar prijs ontvangen.


WINACTIE Papiro Quilling Station *gesloten*

Met de Papiro Quilling Station set leer je om de mooiste kunstwerken van papierstroken te maken. Kies één van de leuke ontwerpen: van schattig eendje tot gave raket. Met één druk op de knop tover je een papierstrook om tot een rolletje. Knijp en draai de papierrolletjes in elke gewenste vorm. Plak alle rolletjes op de zelfklevende kaart en maak het kunstwerk af met een paar grappige oogjes.

sinterklaas cadeautjes meisjes, papier station, meisjes cadeau

Is jouw dochter ook creatief en gek op knutselen en kunstwerkjes maken? Dan is deze Papiro Quilling Station echt iets voor haar! Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij dit wilt winnen. De namen van de 2 winnaars staan binnenkort hier op Girlslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaars hebben inmiddels hun prijs ontvangen.


papiro quilling station

LEES OOK:


cryaola washimals, speelgoed winnen, speelgoed winactie, washimals winactie

Crayola Washimals *gesloten*

De Washimals zijn terug en zorgen voor gezinsuitbreiding met nieuwe kleurrijke wezentjes. Geef de nieuwste leden van de familie een vrolijk design met mooie stippen of strepen met de afwasbare viltstiften van Crayola. Doe de Washimals dieren daarna in bad, zodat ze weer schoon zijn en je ze opnieuw kunt versieren.

Dit najaar kun je kiezen uit een Washimals Speelgoedauto die omgetoverd kan worden tot een echte spa, een Fantasiewezens Set met eenhoorns en draakjes, een Tattoo winkel waarmee je je Washimals kunt voorzien van tattoos en een glinsterend Washimals Kasteel. Kies zelf hoe je diertje eruit komt te zien, laat je fantasie de vrije loop!

Washimals WINNEN? (2x kans)

Deze leuke Washimals wil je vast winnen voor jouw dochter! Vul onderstaand formulier in en laat weten welke set jij wilt winnen.  Good Luck! De namen van de winnaars  staan binnenkort hier op Girlslabel.

De gelukkige winnaars hebben inmiddels hun prijs ontvangen.

Bekijk hier de leukste sinterklaas cadeautjes


Speelgoed winactie: L.O.L. Surprise Monopoly

Hasbro heeft een nieuwe variant van Monopoly op de markt gebracht en die is helemaal van nu: L.O.L. Surprise Monopoly! In plaats van straatjes moeten de spelers poppetjes van L.O.L. Surprise kopen. Surprisekaarten vervangen de kanskaarten, sterren en emoji’s vervangen de huizen en hotels en de pionnen zijn echte accessoires van de L.O.L. Surprise-poppen zoals hippe brillen of een unicorn diadeem. Het leuke is dat die ‘pionnen’ ingepakt zitten en de kinderen die dus eerst uit moeten pakken. Kleine kadootjes nog voordat het spel begonnen is, hoe leuk is dat?!

L.O.L. Surprise monopoly, LOL surprise monopoly, meisjesspeelgoed

Kijk hier

WINNEN? *GESLOTEN*

Dit spel wil je vast winnen voor jouw dochter! Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij dit spel wilt winnen. Of doe mee met onze like & share actie op Girlslabel Facebook of Girlslabel Instagram. Good Luck!

De winnaar heeft haar prijs inmiddels ontvangen.

L.O.L. Surprise monopoly, LOL surprise monopoly, meisjesspeelgoed

ster

WIN het nieuwe spel: Dokter Prik

Lijd jij aan Stinkvoetose of Jeukitis? Maak je dan klaar om genezen te worden door Dokter Prik! Schud de kaarten, rol de dobbelsteen en zorg dat je het virus niet krijgt! Ben je toch de virusdrager? Wees gerust, Dokter Prik geneest je! Neem de spuit in hand en waan je een echte dokter. Bang voor de prik? Geen zorgen, de prik doet geen pijn. Sterker nog, deze levert de meest hilarische momenten op. Zoals Dokter Prik altijd zegt: “Lachen is het beste medicijn!”  

dokter prik spel, speelgoed winnen

Dokter Prik is het nieuwe razendsnelle en spannende actiespel van Identity Games voor kinderen vanaf zes jaar. Verzamel jouw vriendjes en vriendinnetjes en speel samen Dokter Prik.. Help Dokter Prik met het genezen van alle virussen. In dit grappige actiespel ben jij verantwoordelijk voor een gevaarlijk virus. Bescherm je medespelers tegen het virus, maar kijk uit dat jij zelf niet geprikt wordt. Durf jij de spuit aan te nemen en op spanning te zetten? Terwijl het virus van speler naar speler gaat, wordt de spanning groter en groter. Zorg dat jij degene bent die de prik uitdeelt om Dokter Prik te winnen!

Dokter Prik

Leeftijd: 6+
Aantal spelers: 3-8 spelers
Speelduur: 15 minuten

Vanaf vandaag is dit nieuwe spel Dokter Prik verkrijgbaar en jij kunt een exemplaar winnen. Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij dit bordspel wilt winnen. De naam van de gelukkige winnaar staat 26 september hier op Girlslabel. Good Luck!

De winnaar heeft haar prijs inmiddels ontvangen.
ster
Crayola Take Note stiften en pennen

WIN kleurrijke Take Note! stiften en pennen *GESLOTEN*

Ben jij ook gek op kleuren, schrijven en knutselen? Crayola komt deze zomer met een collectie
Take Note! stiften en pennen om de mooiste creaties mee te maken. Hiermee tover je je notities, huiswerk om tot vrolijke kunstwerkjes en maakt het handlettering nog makkelijker en leuker. Van uitwisbare markeerstiften, tot afwasbare gelpennen en van afwasbare viltstiften tot markeerstiften met fijnschrijver. 

Gebruik de Crayola Take Note! uitwisbare markeerstiften om notities en aantekeningen te markeren. Een foutje maken mag met deze stiften. Gaat een afspraak toch niet door of heb je bloemetje te veel getekend? Met deze uitwisbare stiften is dat geen probleem. Een foutje wis je zonder ‘schade’ aan de bladzijde uit door de doorzichtige punt aan de andere kant van de stift.

Take a Note, Crayola stiften, uitwisbare stiftenVoor het fijnere werk zijn de afwasbare gelpennen heel geschikt. Vooral het antislip gedeelte die de plaatsing van de vingers aangeeft zijn prettig in gebruik. De ergonomisch verantwoorde Take Note! gelpennen van Crayola zorgen in combinatie met de afwasbare viltstiften van Take Note! voor een zeer afwisselend en kleurrijk beeld. Zowel de viltstiften als de gelpennen hebben inkt dat snel droogt waardoor je geen last krijgt van vlekken. Ze hebben een egale kleurafgifte en zijn streeploos. Heb je wel een pen bij de hand maar geen papier en wil je toch iets belangrijks onthouden? Een kleine aantekening met deze pen op je hand is geen probleem. De gelpennen en viltstiften zijn makkelijk afwasbaar van de huid en uit kleding.

De ideale combinatie stiften zijn de Take Note! 2-in-1 markeerstiften met fijnschrijver. Wissel het schrijven creatief af met handlettering en tekeningen. Het maken van dikke en dunne lijnen wordt nog makkelijker met deze Take Note! set met daarin 6 intense kleuren met een fijne stift en pen punt.

Winactie is beëindigd en winnaar heeft haar prijs ontvangen.

 Op Boyslabel kun je ook speelgoed winnen >>ster

poopsie cutie tooties surprise, poopsie slime winactie*GESLOTEN* Speelgoed winactie Poopsie Cutie Tooties Surprise

Het lijkt nog lang niet gedaan met het surprise speelgoed. Er blijven steeds nieuwe, populaire varianten opduiken en spelen met slijm blijft een groot succes. Dus heb je een meisje dat van slijm en glitters houdt, dan is deze speelgoed winactie iets voor jullie. In Poopsie Cutie Tooties Surprise zitten er schattige diertjes verstopt in slijm, in een vrolijke, plastic drol. Er zijn 25 verschillende poppetjes en je weet van te voren nooit welke je krijgt, maar de kans is klein dat je een dubbele treft.

Wie kunnen we hier mee verblijden? Laat je naam en emailadres achter en misschien kun jij je dochter verrassen.

Winactie is beëindigd en winnaar heeft haar prijs ontvangen.

ster

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

HOUTEN POPPENHUIZEN, POPPENHUIZEN, POPPENHUIS

De mooiste poppenhuizen en bijbehorend speelgoed

Mijn dochter beleeft iedere dag nieuwe avonturen met haar poppen in het grote poppenhuis. We wensen alle meisjes ook een prachtig huis...
image-1

Budgetvriendelijke cadeautips voor je jarige kind!

Het lijkt wel alsof alles steeds duurder wordt, van boodschappen tot aan de energierekening. De kosten zijn de afgelopen jaren...
20240221_152006

Catrice Limited Edition – My Jewels. My Rules.

Tienermeiden opgelet! Catrice komt met een supergave limited edition… My Jewels. My Rules. Deze collectie zal tussen februari en maart...