Bloemensneakers voor Indy

29 juni 2020

Voor Indy mocht ik deze toffe Shoesme sneakers uitproberen. Op de site stond dat je ze een maatje groter moest bestellen, dus koos ik voor maat 24. Indy is 3 jaar en 93 cm lang, maar heeft mini voetjes, die ook nog eens heel smal zijn. Het is dus vaak lastig om goede, aansluitende schoenen te vinden. 

Meisjesmode trends voorjaar en zomer >>

Het pakket is al een feestje

Toen ze binnen kwamen, maakten we de doos samen open en dat was weer een feestje. Er zaten namelijk niet alleen een paar leuke sneakertjes in de doos, maar ook een ballon, 2 tattoos en een sleutelhanger, een cadeautje dus!

Get the look Girls >>

Shoesme sneakers

De schoentjes zitten perfect, ik kan niet anders zeggen. Ze vallen inderdaad een hele maat kleiner, dus goed dat dat op de website wordt aangegeven. Ook vallen ze heel mooi smal (wat overigens ook op de website staat), perfect voor Indy dus. Wat ik ook erg prettig vind, is dat ze veters hebben, maar ook zo’n ritsje aan de zijkant, waardoor je die veters niet elke keer los hoeft te maken en weer opnieuw kan strikken. Zo kan ze ook zelf haar schoenen aandoen.

Shoesme sneakers, roze sneakers, roze meisjes sneakers

Verantwoorde schoenen

Het zijn, zoals alle schoenen van Shoesme, goede en verantwoorde schoenen die het beste zijn voor jonge kindervoetjes. Deze schoenen hebben een extreme flex zool, wat betekent dat ze goed meebuigen met de vorm van de voetjes. Ik vind dit erg belangrijk, zeker aangezien Indy nog zo jong is en de motoriek nog erg in ontwikkeling is.

Indy heeft op deze Shoesme sneakers gelopen, ermee gerend, gehuppeld, gesprongen en heerlijk gespeeld. Ze zitten top en ze is er erg blij mee!

Als ik één ding moet noemen, waar ik wat minder weg van ben, dan is dat het feit dat de schoenen niet bij alle kleding passen, maar dat is ook een kwestie van smaak. Indy heeft bijvoorbeeld ook wat rode kleertjes in de kast hangen en daar kunnen ze echt niet bij. Mocht je dus elk seizoen één paar schoenen voor je kinderen kopen, dan zou ik voor een meer neutrale kleur kiezen. Mocht je net als ik, altijd meerdere paren kopen, dan zijn ze super leuk! Bekijk hier alle verkrijgbare sneakertjes voor dit seizoen.

Voor iedere fase en seizoen de perfecte schoen

De Shoesme collectie is niet alleen super hip is, maar ook tot in de kleinste details uitgedacht en afgewerkt voor iedere doelgroep. Van soepele babyschoenen voor de eerste stapjes tot stevige sneakers voor schoolkids. Voor iedere voet en voor iedere smaak heeft Shoesme de perfecte schoen.

Bekijk de hele collectie online op Shoesme.nl. Hier kun je jouw favoriete model direct shoppen of een verkooppunt bij jou in de buurt vinden. 

Volg jij ons al op Facebook en Instagram?

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-1

Budgetvriendelijke cadeautips voor je jarige kind!

Het lijkt wel alsof alles steeds duurder wordt, van boodschappen tot aan de energierekening. De kosten zijn de afgelopen jaren...
20240221_152006

Catrice Limited Edition – My Jewels. My Rules.

Tienermeiden opgelet! Catrice komt met een supergave limited edition… My Jewels. My Rules. Deze collectie zal tussen februari en maart...
avsFLA5L

Filmtip! – Peppa’s bioscoop feestje + WINACTIE

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Gezellig een filmpje kijken met een bakje...