Poppenmeisjes opgelet! – Baby born WINACTIE!

7 november 2023

Is jouw kleine meisje ook zo dol op poppen? En dan met name poppen die dingen kunnen zoals echte baby’s. Flesjes geven, huilen en zelfs poepen of plassen op het potje of in een luiertje. Baby born kan dat toevallig allemaal. Baby born is dan ook één van de meest gewilde poppen onder de poppenmeisjes. En raad eens….. Wij geven er eentje weg!

De komende maand staat in het teken van cadeautjes en hoe leuk is het dan om je kleine poppenmeisje een Baby born cadeau te geven. Heerlijk tutten met haar kleine poppenbaby. Lekker in bad stoppen, schone kleertjes aandoen, nog even een stukje wandelen in de wandelwagen of wat dacht je van een stukje op de fiets? Achterop of zelf op de fiets, met de accessoires van Baby born is (bijna) alles mogelijk.

Bekijk hier de leukste accessoires van Baby born.

Vadertje en moedertje, rollenspel.

Veel kinderen spelen vaak een rollenspel als ‘vadertje en moedertje’ waarbij een poppenkind natuurlijk niet mag ontbreken. Baby born is de perfecte en vooral voorbeeldige baby voor je ‘vadertje’ of ‘moedertje’. Geef Baby Born een lekker hapje terwijl hij in de kinderstoel zit en daarna zul je zien dat hij een vieze luier heeft.

shop hier alles van Baby born.

Heb je de superknuffelige beer van Baby born al gezien?

BABY born’s nieuwe beste vriend is een zachte pluche knuffelbeer. Deze beer kan doormiddel van beweegbare armen en benen met hulp in een zittende of staande positie neergezet worden. De beer is 36cm groot waardoor je de kleding die je al in het bezit hebt van je 43cm grote babyborn kunt aandoen bij deze knuffelige vriend.

Win een Baby born…

Deze maand komt onze lieve goede Sint alweer in het land. Dat betekent dat de verlanglijstjes volop in de maak zijn. Heb jij al een Baby born gespot op het lijstje van je dochter of misschien wel van je zoon? Dan is dit je kans om een Baby born (jongetje) te winnen, want wij geven er eentje weg! Vul het formulier hieronder in en maak kans!

*** WINACTIE GESLOTEN *** Deze te gekke Baby Born is gewonnen door Lotte Schot. Deze pop zal je zoontje geweldig vinden. Veel plezier ervan.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

HOUTEN POPPENHUIZEN, POPPENHUIZEN, POPPENHUIS

De mooiste poppenhuizen en bijbehorend speelgoed

Mijn dochter beleeft iedere dag nieuwe avonturen met haar poppen in het grote poppenhuis. We wensen alle meisjes ook een prachtig huis...
image-1

Budgetvriendelijke cadeautips voor je jarige kind!

Het lijkt wel alsof alles steeds duurder wordt, van boodschappen tot aan de energierekening. De kosten zijn de afgelopen jaren...
20240221_152006

Catrice Limited Edition – My Jewels. My Rules.

Tienermeiden opgelet! Catrice komt met een supergave limited edition… My Jewels. My Rules. Deze collectie zal tussen februari en maart...