Mandala Queens: Dans Koningin, Dans!

10 december 2018

Knutselen doen we graag hier bij ons thuis. En alles wat met koninginnen en prinsessen te maken heeft is nog steeds erg hot bij onze 7 jarige dochter. Dus de knutselset Mandala Queens is op Elyne haar lijf geschreven.

mandala queens, mandala queens totum, mandala totum, mandala, knutselset meisje, knutselen meisje, knutselplezier

Mooie inhoud Mandala Queens

De Mandala Queens set bestaat uit een mandala designer, 2 uitknipvellen met 6 koninginnen, tekenpapier, plakdiamantjes, lijm, 3 kleurpotloodjes, fineliner, dansvloer en een gebruiksaanwijzing. Alles zit mooi ingepakt en eigenlijk is de gebruiksaanwijzing niet echt nodig want alles wijst voor zich. Elyne ging dan ook meteen aan de slag met papier en mandala designer om een jurkje te maken voor de eerste dansende koningin. De Mandala Queens shop je hier.

Wat meteen opvalt is de aanwezigheid van de fineliner. Men ziet vaak in dit soort knutselsets een potlood om de sjablonen te traceren. De fineliner is zeker een pluspunt aangezien hierdoor de mandala sjablonen makkelijk te traceren zijn.

mandala queens, mandala queens totum, mandala totum, mandala, knutselset meisje, knutselen meisje, knutselplezier

mandala queens, mandala queens totum, mandala totum, mandala, knutselset meisje, knutselen meisje, knutselplezier

Knutselen maar!

Elyne had al redelijk snel een mooi jurkje gemaakt voor haar eerste koningin. Het rondje in het midden, voor rond de taille van het kartonnen poppetje, van het papiertje vond ze nog wat lastig uitknippen, dus daar heb ik haar mee geholpen. Het ronde papiertje plakken zodat het een jurk wordt voor de koningin kon ze makkelijk zelf.

Dansen maar Mandala Queens!

De dansvloer is geopend, twee prachtige mandala koninginnen betreden de dansvloer voor wat voetjes van de vloer. Elyne vindt het prachtig dat de koninginnen op de dansvloer uitgestald kunnen worden. “Deze moet op het kastje naast mijn bed komen te staan hoor.” zegt ze ook meteen tegen mij.

 

totum, knutselset meisje, knutselen meisje, knutselplezier

Enthousiast

We hebben de Mandala Queens knutselset ervaren als een fijne set. Totum levert goede kwaliteit spullen om mee te werken en maakt waar wat er op de verpakking wordt aangegeven. Het simuleert de creatieve geest van het kind door elke keer weer andere jurkjes te kunnen maken met de mandala designer. Die overigens ook herbruikbaar is want de sjablonen kunnen ook elders toegepast worden. Elyne had het er al over om een stoffen rok te maken voor haar barbies waarbij ze de mandala designer zou gebruiken voor het versieren. Echt leuk meisjesspeelgoed dus!

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

koningsdag knutsels

De leukste knutsels voor Koningsdag

Koningsdag komt eraan… Dat betekent dat er weer flink gefeest gaat worden in de dorpen en steden van Nederland. Knutselen,...
knutseldoos knutselbox knutselen

Voorjaars Knutselbox

Heerlijk een middagje creatief bezig zijn met de kindjes, mooie knutselwerkjes maken en versieren. Met de Knutselbox hoef  jij je...
totum knutselpakket knutselen kids diy

De vrolijke Rainbow Pets van Totum

Kennen jullie de vrolijke Rainbow pets al? Toen deze huisdieren klein waren en in de achtertuin speelden, zagen ze voor...