Kinderbijslag – Ik kijk er al naar uit

31 maart 2024

Waar zal ik beginnen met het schrijven van deze blog want ik weet het niet zo goed. De datum van 2 april nadert en dat betekend nieuwe kinderbijslag. Een bedrag waar veel mensen naar uit kijken en zo ook ik…

kinderbijslag

Een ruggengraat zo soepel als zeewier

Voordat mijn dochtertje geboren was waren de intenties goed en zouden er alleen kleren gekocht worden van de kinderbijslag die binnen kwam. Over het algemeen zou ze dat op een enkel artikel na best moeten redden 3 maanden. Niks lijkt alleen minder waar en weer bewijs ik dat ik een ruggengraat heb zo soepel als zeewier want er is werkelijk nog geen maand geweest dat het geld daadwerkelijk is gebruikt voor kleding, laat staan dat het genoeg was.

Shop hier de nieuwste collecties voor meiden

Naast het bedrag van de kinderbijslag gaat er door de maand heen nog extra op aan spullen voor m’n dochtertje. Klinkt niet alleen luxe, is het ook en zeker niet nodig als ik er zo over nadenk. Ze heeft en krijgt genoeg en toch kan ik het niet laten meer voor haar uit te geven. Niet perse om het uit te geven maar ik vind simpelweg gewoon echt te veel leuk. Het is niet zo dat ik allemaal merk kleding koop want ze heeft echt een hele mix. Eerlijk koop ik het liefst veel voor weinig. Het voordeel is ook wel dat ze bijna alles in dezelfde kleurtinten heeft waardoor het makkelijk te combineren is en dus ook de goedkope en dure merken allemaal wel bij elkaar passen.

Kleding en schoen is echt mijn zwakte

Laten we vooropstellen dat de kinderbijslag wel volledig op gaat aan haar maar ook ons geld gedeeltelijk aan haar wordt gespendeerd. Kleding en schoenen zijn denk ik wel de duurste bronnen die ik heb voor haar en dat is echt een zwak vanuit mijn kant. Is dat misschien ook het ding van een meisje? Er is ook zóveel leuks te krijgen.  
Benieuwd waar jullie de kinderbijslag aan uitgeven.

Leandra

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

20240501_074324

REVIEW | Fluffie Stuffiez + winactie!

Een knuffel die je niet alleen kan knuffelen, maar ook kan personaliseren en opnieuw tot leven kan brengen. Dat is...
garfield film

Nieuwe bioscoopfilm – Garfield + winactie

Garfield, de wereldberoemde typische binnenkat die een hekel heeft aan maandagen en dol is op lasagne, waagt zich buiten de...
zomer

Een glow up voor de zomer? Dit kun je doen

De zomer komt er weer aan. Dat betekent dat we weer massaal bezig zijn met onze looks. Misschien wil je...